Un islazean s-a rasturnat cu o duba plina de legume.

09 Septembrie 2019, 22:50 | 3464 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Legume.

Potrivit IPJ Teleorman, în timp ce un bărbat în vârstă de 39 de ani, din comuna Islaz, conducea un autoturism pe DE 70, la km 69+100 m, pe fondul altor preocupări în timpul mersului, respectiv utilizarea telefonului mobil, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a lovit parapetul metalic și s-a răsturnat pe carosabil. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului auto. Rezultatul testării cu aparatul alcooltest a fost negativ.

 O persoană a ajuns la spital, după ce mașina în care se afla s-a răsturnat, în această după amiază, pe E70, în localitatea Văceni, informează ISU Teleorman. Potrivit INFOTRAFIC, este vorba despre o autoutilitară încărcată cu legume, care s-a răsturnat pe carosabil, pe  E70, la  kilometrul 70.

La fața locului s-au deplasat două ambulanțe SMURD, de intervenția echipajelor de salvare având nevoie două victime, doi bărbați, neîncarcerați.

Unul dintre cei doi bărbați, conștient și cooperant, a fost preluat de echipajul SMURD și transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate, în timp ce celălalt bărbat implicat în accident a refuzat transportarea la spital.

Cazul a fost preluat de polițiști, care vor stabili împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul rutier.

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.