Ultima ora: Fratii Codrea nu mai sunt ingeri - ne scriu cititorii. Atentie, imagine cu un puternic impact cocalar.

05 Septembrie 2019, 21:50 | 6407 vizualizări | 11 comentarii
Car Universal
Fratii Codrea.

Cocalarii de la Biserica "Sf. Codrea Adi si Catalin", cartierul Odaia, au hotarat sa dea jos ingerii si sa stearga rusinea. Bineinteles, enoriasii nu o sa uite aceasta bataie de joc. 

Citeşte şi
Comentarii (11) Adaugă comentariu
tepes pe 08 Septembrie 2019, 18:23
#11
petru jake asta..
Ba tu sigur le belesti p**a la 12 noaptea cand ai scris...toti care au muncit la ei spun ca iau jegmanit si tu esti sugaciul lor...

Jake pe 08 Septembrie 2019, 00:15
#10
Jake
De ce nu Spune-ți de ei si câți oameni iau scos din sărăcie ducându-i la munca prin Spania?

Pula sa le beliți la Frății Codrea
Anonim pe 06 Septembrie 2019, 21:27
#9
Invidia
Sunteți niște invidioși cei care comentați despre ei ca au furat și au înșelat oameni! Ei au reușit sa faca ceva in viata asta, sa-și construiască un imperiu nu ca voi oameni fără minte care comentează aiurea de alții, voi știti doar sa aruncați cu gura pentru ca voi nu ați fost atât de deștepți ca sa va ducă capul sa faceți bani și sa ii investiți ca sa faceți și mai multi. Voi, proștilor, lucrați la diferite firme pe un salariu de 2 lei, de ce? Pentru ca nu ați fost la fel de deștepți ca fratii Codrea și acum comentați urat de ei! Felicitările mele, respect pentru Adi și Cătălin!!!
Odaia pe 06 Septembrie 2019, 18:30
#8
Nu mai invidiați oameni
Dacă au furat și au înșelat oameni este treaba lor nu a noastră... Ăștia invidioși faceți și voi la fel dacă puteți.. Eu îi felicit ca au ajuns unde sunt acum..
Marica pe 06 Septembrie 2019, 14:57
#7
Pt gigel
Nu e disperat ba,e moneda lui de schimb pentru fraudele care le face. El doar le plasează la cei ce normal ar trebui să l închidă. E asta e conducerea in tara asta.
Gegel pe 06 Septembrie 2019, 12:25
#6
Adi Codrea
Cel mai libidinos si afemeiat personaj din oDaia !! Disperat dupa piZda !!
Pentru #3 pe 06 Septembrie 2019, 07:04
#5
Daaa...
Au stat departe de tara și familie.... La puscarie.... Oare de ce? De îngerași ce sunt? Oameni de afaceri, pffff. Esti prost mai omule!
Nebunul din coceni pe 06 Septembrie 2019, 07:04
#4
Pentru # 2 si 3
Hai că se dărâmă șandramaua PSD-istă! În c*rând o să le duceți pachet la Rahova la cocalarii îștia penali! Futuvă-n ură de penali, se strânge lațut!
Nu au furat, nu au inselat pe 06 Septembrie 2019, 02:39
#3
Sunt doar patroni, oameni de afaceri si atat!
Ce tot le doriti raul atata si incercati sa-i puneti intr o lumina proasta???!! Nu reusiti, tot oameni ieftini ramaneti! Voi stiti ca aceti oameni au stat departe de familie multi ani pentru a face un ban?!
Sa le dea Dumnezeu sanatate pe 06 Septembrie 2019, 02:36
#2
Sa mai poata ajuta si alte biserici
Va spun eu motivul: Invidia!!! Daca erau pictati doi oameni simpli si amarati nu-i mai barfeati atat de mult!!! Cu ce va afecteaza ma acea pictura?? Va pune cineva sa va aplecati in fata lor?! Rasurilor!
Anti-PSD Ciuma Rosie pe 05 Septembrie 2019, 23:58
#1
ACEȘTI INFRACTORI AU PĂCĂLIT ȘI NU AU PLĂTIT OAMENII
Acești golani nenorociți s-au îmbogățit furând prin Spania! Au mințit sute de femei să meargă la Cules de Fructe prin firma lor EURO-FRUTAS și nu le-a mai plătit....
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.