Ultima ora: Fratii Codrea nu mai sunt ingeri - ne scriu cititorii. Atentie, imagine cu un puternic impact cocalar.

5 Septembrie 2019, 21:50 | 4.387 | 11
Fratii Codrea.

Cocalarii de la Biserica "Sf. Codrea Adi si Catalin", cartierul Odaia, au hotarat sa dea jos ingerii si sa stearga rusinea. Bineinteles, enoriasii nu o sa uite aceasta bataie de joc. 

11 comentarii Comentează

 • #11
  tepes pe 8 Septembrie 2019, 18:23
  petru jake asta..
  Ba tu sigur le belesti p**a la 12 noaptea cand ai scris...toti care au muncit la ei spun ca iau jegmanit si tu esti sugaciul lor...
 • #10
  Jake pe 8 Septembrie 2019, 00:15
  Jake
  De ce nu Spune-ți de ei si câți oameni iau scos din sărăcie ducându-i la munca prin Spania?
  Pula sa le beliți la Frății Codrea
 • #9
  Anonim pe 6 Septembrie 2019, 21:27
  Invidia
  Sunteți niște invidioși cei care comentați despre ei ca au furat și au înșelat oameni! Ei au reușit sa faca ceva in viata asta, sa-și construiască un imperiu nu ca voi oameni fără minte care comentează aiurea de alții, voi știti doar sa aruncați cu gura pentru ca voi nu ați fost atât de deștepți ca sa va ducă capul sa faceți bani și sa ii investiți ca sa faceți și mai multi. Voi, proștilor, lucrați la diferite firme pe un salariu de 2 lei, de ce? Pentru ca nu ați fost la fel de deștepți ca fratii Codrea și acum comentați urat de ei! Felicitările mele, respect pentru Adi și Cătălin!!!
 • #8
  Odaia pe 6 Septembrie 2019, 18:30
  Nu mai invidiați oameni
  Dacă au furat și au înșelat oameni este treaba lor nu a noastră... Ăștia invidioși faceți și voi la fel dacă puteți.. Eu îi felicit ca au ajuns unde sunt acum..
 • #7
  Marica pe 6 Septembrie 2019, 14:57
  Pt gigel
  Nu e disperat ba,e moneda lui de schimb pentru fraudele care le face. El doar le plasează la cei ce normal ar trebui să l închidă. E asta e conducerea in tara asta.
 • #6
  Gegel pe 6 Septembrie 2019, 12:25
  Adi Codrea
  Cel mai libidinos si afemeiat personaj din oDaia !! Disperat dupa piZda !!
 • #5
  Pentru #3 pe 6 Septembrie 2019, 07:04
  Daaa...
  Au stat departe de tara și familie.... La puscarie.... Oare de ce? De îngerași ce sunt? Oameni de afaceri, pffff. Esti prost mai omule!
 • #4
  Nebunul din coceni pe 6 Septembrie 2019, 07:04
  Pentru # 2 si 3
  Hai că se dărâmă șandramaua PSD-istă! În c*rând o să le duceți pachet la Rahova la cocalarii îștia penali! Futuvă-n ură de penali, se strânge lațut!
 • #3
  Nu au furat, nu au inselat pe 6 Septembrie 2019, 02:39
  Sunt doar patroni, oameni de afaceri si atat!
  Ce tot le doriti raul atata si incercati sa-i puneti intr o lumina proasta???!! Nu reusiti, tot oameni ieftini ramaneti! Voi stiti ca aceti oameni au stat departe de familie multi ani pentru a face un ban?!
 • #2
  Sa le dea Dumnezeu sanatate pe 6 Septembrie 2019, 02:36
  Sa mai poata ajuta si alte biserici
  Va spun eu motivul: Invidia!!! Daca erau pictati doi oameni simpli si amarati nu-i mai barfeati atat de mult!!! Cu ce va afecteaza ma acea pictura?? Va pune cineva sa va aplecati in fata lor?! Rasurilor!
 • #1
  Anti-PSD Ciuma Rosie pe 5 Septembrie 2019, 23:58
  ACEȘTI INFRACTORI AU PĂCĂLIT ȘI NU AU PLĂTIT OAMENII
  Acești golani nenorociți s-au îmbogățit furând prin Spania! Au mințit sute de femei să meargă la Cules de Fructe prin firma lor EURO-FRUTAS și nu le-a mai plătit....

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.