Securist cu functie mare: Gica Anghel, ofiter la U.M. Turnu Magurele.

05 Septembrie 2019, 07:26 | 4133 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Gica Anghel.

Gică Anghel (57 de ani), viceprimar PSD în Alexandria, a fost un securist care înainte de 1989 a încălcat drepturile omului, a decis Curtea de Apel București la sesizarea Consiliului Național pentru Studierea Arhivelor Securității (CNSAS).

În sentința din 24 aprilie 2019, atacată deja cu recurs de Anghel, magistrații au constatat că acesta a fost ofițer al fostei Securități, având gradul de locotenent.

Anterior, el lucrase ca muncitor-tâmplar la Întreprinderea de Construcții Montaj Teleorman, iar în anul 1988 a absolvit Școala Militara de Ofițeri Activi din Ministerul de Interne, arma „INFORMAȚII", specializarea Contrainformații militare, fiind repartizat, începând cu data de 1 septembrie 1988, la U.M. Turnu Măgurele.

Evenimentele de mai sus sunt ocultate în CV-ul politicianului. Astfel, pe site-ul Primăriei, la ”Activitate profesională” se scrie doar că a fost ”Șef Serviciu Organizare Misiuni – U.M. 0723 Alexandria, Teleorman. Comandant de subunitate pază obiective și ordine publică”, funcții ocupate după 1989.

Mai mult, aici>>newsweek.ro

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
eu pe 05 Septembrie 2019, 22:21
#3
sec*rist
La revolutie cind i s-a spus sa predea pistolu si sa i se intrerupe legatura speciala cu sec*ritatea a scos pistolul la cei era in fata biroului1

Gogu Steriade pe 05 Septembrie 2019, 19:39
#2
Stire
Futu ți morții matii de je**s ordinar... Gică sex
Dan pe 05 Septembrie 2019, 19:18
#1
Gica Sex
Sunt maiorul Gica Anghel supranumit Gica Sex si m am nascut ca sa va fut..in nuc adunarea...asta era comanda de dimineata in armata la "ceistul" asta
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.