Securist cu functie mare: Gica Anghel, ofiter la U.M. Turnu Magurele.

5 Septembrie 2019, 07:26 | 3.486 | 3
Gica Anghel.
Car Universal

Gică Anghel (57 de ani), viceprimar PSD în Alexandria, a fost un securist care înainte de 1989 a încălcat drepturile omului, a decis Curtea de Apel București la sesizarea Consiliului Național pentru Studierea Arhivelor Securității (CNSAS).

În sentința din 24 aprilie 2019, atacată deja cu recurs de Anghel, magistrații au constatat că acesta a fost ofițer al fostei Securități, având gradul de locotenent.

Anterior, el lucrase ca muncitor-tâmplar la Întreprinderea de Construcții Montaj Teleorman, iar în anul 1988 a absolvit Școala Militara de Ofițeri Activi din Ministerul de Interne, arma „INFORMAȚII", specializarea Contrainformații militare, fiind repartizat, începând cu data de 1 septembrie 1988, la U.M. Turnu Măgurele.

Evenimentele de mai sus sunt ocultate în CV-ul politicianului. Astfel, pe site-ul Primăriei, la ”Activitate profesională” se scrie doar că a fost ”Șef Serviciu Organizare Misiuni – U.M. 0723 Alexandria, Teleorman. Comandant de subunitate pază obiective și ordine publică”, funcții ocupate după 1989.

Mai mult, aici>>newsweek.ro

3 comentarii Comentează

 • #3
  eu pe 5 Septembrie 2019, 22:21
  sec*rist
  La revolutie cind i s-a spus sa predea pistolu si sa i se intrerupe legatura speciala cu sec*ritatea a scos pistolul la cei era in fata biroului1
 • #2
  Gogu Steriade pe 5 Septembrie 2019, 19:39
  Stire
  Futu ți morții matii de je**s ordinar... Gică sex
 • #1
  Dan pe 5 Septembrie 2019, 19:18
  Gica Sex
  Sunt maiorul Gica Anghel supranumit Gica Sex si m am nascut ca sa va fut..in nuc adunarea...asta era comanda de dimineata in armata la "ceistul" asta

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.