Aici sunt banii dumneavoastra! Fiica lui Dragnea traieste in Los Angeles.

3 Septembrie 2019, 22:07 | 2.411 | 5
Alexandra si Mataev.

Alexandra si Mataev toaca banii furati de la teleormaneni. Cei doi indragostiti nu fac fata cu tocatul la cati bani a ciordit jupanul. Sa fi plecat la munca sau ca nu mai suportau traiul din Romania? Statul sa acorde cat mai multe contracte firmelor protejate pentru ca traiul este scump in Los Angeles. 

5 comentarii Comentează

 • #5
  Pentru anuntul #1 pe 4 Septembrie 2019, 22:55
  Bbb
  Da ma boule. O sa te votam pe tine pana mori. Candidatul pe vista.
 • #4
  TURNEAN... pe 4 Septembrie 2019, 20:48
  CINE CUNOASTE!!
  LUPU CRISTI IONUT--
  CORUPTIE - --- SRI---
 • #3
  Asta este chiar de cacat pe 4 Septembrie 2019, 18:49
  Nu va mai aberati
  Nici nu a aparut in lumina reflectoarelor si acul s a gasot un site de cacat ( ca si Cracea) sa o denigreze. Lasa ca si uma lume sta in case la Buc*resti pe banii lui Nicolae( atunci erau buni acum nu mai sunt)
 • #2
  LK pe 4 Septembrie 2019, 09:02
  TR
  o fi luat in america si bwe -ul luat de ferma salcia din factura celebra,masina platita de lili, la banca brd din alexandria
 • #1
  Trăiți cum votați pe 4 Septembrie 2019, 08:57
  NIȘTE LIPITORI PE BANII FRAIERILOR
  Mațaev ăsta,un moldovean șmecher,agățat de tuta lui Dragnea în modul specific al lui tati(Livache),șo pă el,că bani ”este”.Frumoasă familie,tati la pușcărie,mami dă în bobi pe la clienți deranjați la mansardă ca și ea,fiul are echipă de fotbal cu care îi buc*ră pe fraieri,iar lipitoarea de fi-sa cheltuie din furăciunile infractorului,prin lume.Frumoase exemple aveți,Teleormănenilor!Voi,pe la tricotaje,pe la pază și pe la șomaj.

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.