Danut Cuclea tine cont de nevoile turnenilor.

4 Septembrie 2019, 06:22 | 2.646 | 5
Catedrala.

La insistentele locuitorilor, Primaria Turnu Magurele a construit terenuri de sport, sali si un stadion nou. Turnu este municipiul cu cele mai multe terenuri si sali de sport parasite. Urmatorul domeniu prioritar pentru turneni este Biserica. Tot la rugamintile turnenilor, Danut Cuclea vrea sa reabiliteze Catedrala Sfantul Haralambie. Turnu e pe moarte si trebuie sa ne pregatim cu toate cele. In cativa ani, o sa il ducem la groapa. Cimitirul trebuie sa primeasca niste investitii pentru o groapa frumoasa. 

 – execuția de lucrări de restaurare , consolidare , conservare și protecție a Catedralei ,, Sfântul Haralambie ” conform proiectului ,, Restaurare , consolidare , protecție și conservare a Catedralei Sfântul Haralambie din municipiul Turnu Măgurele ” , cod SMIS 2014+ : 116469 , cofinanțat în cadrul POR 2014-2020 , Axa prioritară 5 – Îmbunătățirea mediului urban și conservarea , protecția și valorificarea durabilă a patrimoniului cultural , Prioritatea de investiții 5.1 Conservarea , protejarea , promovarea și dezvoltarea patrimoniului natural și cultural .

Durata de prestare a serviciilor de proiectare tehnică este de 3 luni , începând cu ziua următoare constituirii garanției de bună execuție , conform celor  asumate de executant prin propunerea tehnică .Lucrările vor fi executate în 24 de luni de la emiterea Ordinului de începere a lucrărilor de către achizitor .
Valoarea totala a contractului este de 15 856 151 , 58 lei , inclusiv TVA .

5 comentarii Comentează

 • #5
  Ovidiu pe 5 Septembrie 2019, 20:55
  ?!
  Vă place, bă, jegoșilor,cum vă răspund oamenii, la mizeriile astea de postări,pe care voi le credeți articole?Împuțiților, prostu ăla de crăcea,așa crede că va câștiga vreo dată, în viață asta, alegerile?Jegurilor!
 • #4
  Florin Cătălin pe 5 Septembrie 2019, 10:32
  Turris
  Invidia PNL iată
 • #3
  Vali pe 4 Septembrie 2019, 21:04
  Turnu
  Dar dvs nu va convine nimic? Uneori se fac și lucruri bune in orașul acesta. Catedrala este o emblemă a orașului săracilor, numai comentați atâtea tâmpenii, nu aveți credință și de rușine nu se mai pune prb.......
 • #2
  Un INS. pe 4 Septembrie 2019, 16:16
  Autorului si Redactiei.
  Sa va arda foc*rile iadului, sa nu aveti parte de o moarte normala si de o inmormantare cu popa si lumanare, anticristilor!Ce legatura are reabilitarea acestui SFANT LACAS cu politica si cu un anumit partid? Blestemati sa fiti si voi si neam de neamul vostru! Nici comunistii nu erau capabili de o asemenea ticalosie!
 • Incarca mai multe comentarii

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.