Alerta! Spitalul din Turnu Magurele nu are medicamente. Avem echipa de fotbal.

2 Septembrie 2019, 22:58 | 3.391 | 6
Spitalul Municipal Turnu Magurele.

Cititor - Rusineee - Știe cineva de ce spitalul nu are medicamente???????

Cei care merg la Spitalul Municipal din Turnu Magurele trebuie sa isi cumpere si cele mai banale medicamente. Nu avem conditii in Spital pentru ca Primaria investeste doar pentru interesele clanului Dragnea. Avem echipa de fotbal cu pretentii mari si trebuie sa intelegem. Trebuie sa ne sacrificam, daca vrem performanta. Printul nu are nevoie de serviciile medicale din acest oras. 

6 comentarii Comentează

 • #6
  #noname pe 8 Septembrie 2019, 09:02
  Cam tarziu...
  Ați constatat cam târziu acest lucru!!!!! Aceste lucruri se întâmpla de mult timp in spitalul din Turnu Magurele și nimeni nu a luat atitudine.
 • #5
  Nedea pe 4 Septembrie 2019, 00:10
  Hotii
  Si in olt e la fel ..
 • #4
  X pe 3 Septembrie 2019, 22:15
  X
  Am fost in spitalul din Turnu Măgurele și o asistentă Anca Bosneagu,a introdus acul in vena tîrîndu-l cu degetul neprotejat cu mănușă sceptică. Rog medicii de gardă sa fie atenti la aceste matracuce,școlile la marele Mitroi !
 • #3
  Nupotdanume pe 3 Septembrie 2019, 11:59
  Fara medicamente in spital
  Aveti mare dreptate. Si noi am fost sambata seara la urgente si tot ce au facut a fost sa ne trimita la farmacie la ora 21.00 dupa medicamente(paracetamol pentru a scadea febra) in conditiile in care nu exista la ora aceea farmacie deschisa. Si ne-au mai tinut acolo sa scada febra desi nu i-au administrat nimic. In schimb, la Slobozia Mindra, la centrul de permanentă, un cabinet micut, au medicamente si au administrat fara sa stea la discutii.
 • Incarca mai multe comentarii

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.