Turnu Magurele - Proxenetii au aparut ca ciupercile dupa ploaie.

2 Septembrie 2019, 22:12 | 5.459 | 3
Prostitutie.

In zona de sud a judetului Teleorman sunt atat de multi proxeneti incat se poate spune ca a devenit o profesie. Cartierul Magurele este locul cu cele mai multe persoane calificate in aceasta meserie. Neajunsurile din aceasta zona au dus la explozia fenomenului. Intrebare pentru cititori: cine a vrut ca saracia sa puna stapanire pe acest oras si pe imprejurimi?

3 comentarii Comentează

 • #3
  Alina pe 21 Septembrie 2019, 14:44
  Proxeneti
  Domnul mardale cunosc eu majoritatea proxenetiilor din turnu magurele dar asta va pot spune in privat daca se poate
 • #2
  Mardale pe 3 Septembrie 2019, 11:44
  Vreau o lista cu toti proxeneti
  Dacă se poate faceti o lista cu toti proxeneti din turnu magurele si comunele învecinate.astept cu nerăbdare.
 • #1
  Horia pe 3 Septembrie 2019, 09:15
  O ȚARĂ CONDUSĂ PROST
  Turnu Măgurele este plin de proxeneți de etnie rromă.Uitați-vă că e orașul plin de masini de lux și de case ale acestor garoi fără carte sau educație.Poliția ori Parchetul se sesizează?SRI stie despre aceste rețele care de ani de zile funcționează prin Germania,Spania,Franța,Anglia sau Italia?Vor urma niște informări și date către instituțiile,presa și televiziunile centrale.Dovezi sunt suficiente,iar complicitatea cu cei ce trebuie să respecte legea,este cunoscută,altfel nu ar fi luat o asemenea amploare.

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.