Turris se va bate la promovare. Echipa din Turnu sta foarte bine in ghete.

31 August 2019, 09:50 | 4610 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Turris Turnu Magurele.

Forta financiara a lui Stefanel poate sa faca diferenta in meciurile decisive. Jucatorii sunt alesi pe spranceana de un antrenor bun. La Turris nu se merge pe mana tinerilor ieftini. S-au adus jucatori pe bani multi si cu salarii mari. Promovarea unei echipe la nivel national trebuie sa ne dea de gandit. Bineinteles, Turris nu o sa reziste mult timp la nivelul acesta. Echipa este numai o aroganta a clanului Dragnea.

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
Sandu pe 02 Septembrie 2019, 10:46
#8
Bun,felicitări,dar pentru cine ?!
Pentru niște mercenari de fotbaliști,plătiți cu mii de euro pe lună,și care nici nu locuiesc în oraș.Apropos,voi cât câștigați?Pensii mici și salarii minime pe economie,dar visați echipă de liga 1.Opriți-vă cu laudele,nu tuturor ne place fotbalul și nu asta înseamnă să trăim o viață decentă și civilizată.Oare câți dintre voi ați plecat în concediul de odihnă,în anii ăștia,dar în afara orașului,nu pe la țară,pe la cules de porumb,legume și struguri?Nu vă mai umiliți în fața unor conducători sau șefi care nu vă merită.Sau poate da.
Dica pe 01 Septembrie 2019, 22:56
#7
Felicitari!
Felicitari pentru performanta! Cristi a spus altceva si cine are creier sa inteleaga,intelege. Orasul nu poate nimeni sa conteste ca este pe butuci si plin de pensionari! Cine nu vrea 4000-5000 de loc*ri de munca acum??? Asta e cea mai mare problema. Sportul este sanatate dar lipsa loc*rilor de munca este un cancer,un drum sigur spre...Viitorul este negru!!!
Ovidiu pe 01 Septembrie 2019, 21:46
#6
Turris-Oltul Turnu Măgurele
Turris Oltul Turnu Măgurele - Farul Constanța 2-0.Suntem pe locul I,cu maximum de puncte. Felicitări! Comentarii?
Dănuț cuclea zis koyu pe 31 August 2019, 20:20
#5
Sclavii lui dragnea
Băi, lingău convins, dacă n-ai niciun vis,fă-te Laurențiu! Mai pune și tu, virgule,infestatule! Asta vă caracterizează pe voi, comuniștii,lipsa rușinii, obrăznicia fără seamăn. Hai,sictir,sclavule!
Laurentiu. pe 31 August 2019, 14:28
#4
Idiotului Cristi.
Dintre toate imbecilitatile pe care le scrii iti recunosc numai un pic de sinceritate cand spui "Nu sunt semne ca vrem sa ne trezim....." Trebuie sa faci o mica corectura si sa folosesti singularul. Tu si cativa ca tine asa v-ati nascut asa veti muri: PROSTI! Revenind la fotbal, locul tau este in echipa ETERNITATEA, peste drum de Pompieri.
Mihai D. pe 31 August 2019, 14:24
#3
Adevarul supara intotdeauna
Bai,Speedy,faci parte din turma de slugarnici si prostalai de pe langa gasa PSD,a lui Codrea si a altor lingai de pe la masa unde sunt accesibile doar frimiturile ce rezulta de la cei cu bani.Despre minte si felul in care gandesti si te exprimi,arati putreziciunea lucrurilor si faptelor instalate de catre acesti monstri ai ”luxului”.Gunoaiele,niciodata nu-si vor gasi locul intr-o societate onesta,c*rata si civilizata.Ramai sa zaci in sucul tulbure si cu miros pestilential al celor pe care-i idolatrizezi.
Speedy pe 31 August 2019, 12:41
#2
Câtă prostie.
Ba sunteti o adunatura de dobitoci. Oameni sunt buni si joaca. Mancati balegar je**silor. Uitati-va in gradina voastra gunoaie infecte.
Cristi pe 31 August 2019, 10:33
#1
SE BATE PE DRACU
Într-un oraș măcinat de corupție,sărăcie și multă hoție din partea celor din PSD,noi trebuie să ne buc*răm de rezultatele echipei lui Dragnea junior și a șoferului Mădălin?!Asta e numai jucăria unor infractori pentru a mai spăla creierii cetățenilor obosiți de-atâta umilință și prostie din patrea PSD.Aș fi preferat o echipă de divizia C,dar cu cetățeni ceva mai înstăriți,și trăind într-un oraș cu mai multe loc*ri de muncă,mai c*rat și cu mai multe perspective de dezvoltare.Nu sunt semne că vrem să ne trezim,iar asta o să ne coste foarte mult.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.