Traseul banilor de la Danut la fiica lui. Fosta soacra si magazinul Vasiliada, bunica si o statie din traseu - ne scriu cititorii.

30 August 2019, 10:56 | 3.405 | 6
Danut Cuclea.

CUCLEA a făcut iar piața pentru căminul de bătrâni de la magazinul de casa al PSD, VASILIADA. De aceasta data a făcut cumpărături de peste 600 milioane de lei. Daca ne uitam pe cifra de afaceri a acestei firme constatam ca jumătate este asigurata de primăria condusă de CUCLEA . Toate alimentele cumparate sunt mai scumpe decât la orice magazin. Mai risipesti mult banul public CUCLEO? Pe tine chiar nu te controlează Curtea de Conturi?

Fosta soacra a lui Danut este contabila la magazinul Vasiliada. 

6 comentarii Comentează

 • #6
  justitiarul pe 2 Septembrie 2019, 09:21
  DESTEAPTAREA
  ASA VA FI DACA VA FI DIN NOU ALES CUCLEA, MAFIA PSD AU OCUPAT ORASUL AU LUAT TOT,,S-AU FACUT CUIBURI CUIBURI SI IMPART INTRE EI TOT CE A MAI RAMAS DIN ORAS,,PRIMNARUL CUCLEA SEMNEAZA FARA SA VADA CEI PUNE SUB NAS FIUL LUI DRAGNEA, ESTE O MARONETA A PSD-ULUI,,,,,,, VAI DE NOI DACA NU NE UNIM SA SCAPAM DE ASTIA DE PSD CARE A DISTREUS ORASUL SI TARA
 • #5
  gheorghe pe 30 August 2019, 23:55
  victor
  are 13 ani baiatu nu 8 si nimeni nu are c*rajul sa il opreasca
 • #4
  Victor pe 30 August 2019, 22:42
  Adi Codrea
  Desi nu are legătura cu subiectul de mai sus,baiatul lui Codrea conduce singur mașina,cu viteza foarte mare,prin oraș,și prin alte zone din Turnu.Copilul are in jur de 8 ani!Chiar este posibil așa ceva?Nu se iau măsurile necesare împotriva lor ?O sa ajungem sa fim omorâți de un copil,iar nimeni nu o sa ia nici o măsura,pentru ca sunt oameni cu bani și nimeni nu are c*rajul sa le spună nimic .
 • #3
  Vai de noi și de România pe 30 August 2019, 13:35
  Proștii și hoții au intrat în politica PSD
  Opriți jaful și hoția acestor incompetenți care au spoliat bugetul local!!!
  Au distrus întreg orașul,au gonit tineretul și și-au apropiat toți proștii,leneșii și hoții din această zonă.
  STOP Ciumei Roșii,acestui partid,PSD,care alcătuiește un imens Grup Infracțonal Organizat.
  România a fost furată de către români,nicidecum de către străinii de care visa și ne spunea infractorul Dragnea.
 • #2
  X pe 30 August 2019, 12:37
  Barfa ieftina
  Aberati..... Sc Vasiliada are cu totul alta contabila si dumneavoastra amestecati niste lucruri urat rau De acea noi romanii nu avem credibilitate
 • #1
  Floricica pe 30 August 2019, 11:19
  Poze cu infractori
  Unul condamnat definitiv iar celalalt vine tare din urma si-i calca pe urme.Toate naravurile infractorului Dragnea au fost preluate de catre cei pusi de el in functii.Naravuri care risipesc si fura banii nostri.Verificati toate aceste informatii si pedepsiti hotii.Hai,mult c*raj si responsabilitate in aplicarea si respectarea legii!Pentru ca odata,cineva,va trebui sa dea socoteala la toate aceste jafuri.

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.