Politia Turnu Magurele a numarat mortii si a deschis dosar penal in cazul accidentului de pe Soseaua Portului.

26 August 2019, 14:57 | 8176 vizualizări | 29 comentarii
Car Universal
Politia.

Accidentul de pe Soseaua Portului s-a soldat cu trei morti. Politia Turnu Magurele a deschis dosar penal. Nu se stia cum se circula pe acel drum?! Chiar Politia Turnu Magurele a musamalizat un alt accident petrecut pe Soseaua Portului. Un tanar, sub influenta alcoolului, s-a rasturnat cu Audi-ul. Tot de la Briza se intorcea. Noi credem ca ar trebui deschise dosare penale inainte de accidente. Politia Turnu Magurele nu actioneaza preventiv in niciun domeniu( nu isi face datoria). 

Citeşte şi
Comentarii (29) Adaugă comentariu
Niște idioti pe 27 August 2019, 12:00
#29
Mâncători de căcat
Adar alte știri nu aveți decât cu politia... Ca ți dracu ce sunteți sunați la politie dacă aveți probleme.. As vrea sa va vad și fără anonim... Vorbiți mereu de aceeași polițiști probabil își fac treaba și ați fost amendați... Niște frustrați scriu pe contul asta... Se numește turnu cu știri nu politia din Turnu... Dacă fac ce de fac dacă nu DC nu fac.... Sper sa se apuce băieții de la politie de cracea de ragabeja de blonda aia de pe Măgurele cu ptk de ala cu copacii .. Ăștia scriu știrile de căcat... Defapt știe și politia dar nu le da c*rs ca sunt mai inteligenți puțin... Au și ei oameni de căcat în plotie dar nu generalizați...sper sa muriți toți în accidente sa vina politia sa va facă cfl. Ul

Ovi andronache pe 27 August 2019, 11:22
#28
Sunt smecher
Mă ai sa va zic ceva....eu sunt in politie că sunt smecher fiți și voi că mine și pe urmă să mai vorbiti
Gigi pe 27 August 2019, 07:42
#27
Militia din Turnu Măgurele aservită clanului Codrea
Și la Turnu Măgurele se întâmplă aproape că la Caracal și toate se învârt după cum bate briza Dunării.....O parte din poliție protejează clanurile de români, iar cealaltă al fraților Codrea.... ultimii au un băiat minor care se plimbă cu mașina fără probleme. Credeți că miliția nu știe, știe mă.......... Doarm însă și cei de la protecția milițienilor.... și ei trebuie să mănânce o măslină.....

Dan florea pe 27 August 2019, 07:10
#26
Baa
Treziti va dracu de olteni prosti ce sunteti...handicapatilor sunteti cei mai prosti din tara cu moldoveni tinandu va de mana...huuuu rusineaa tari sunteti
Aaa pe 27 August 2019, 00:44
#25
Sa
Da ovi andronache si rodoi andrei nu au pregatire ca politisti dar mamele lor au buzele facute sa si tina baieti in serviciu
Gggg pe 26 August 2019, 21:24
#24
Gggggf
Dosar penal cui?! Bai nene în ce lume trăim?
Caraveteanu Iulian. pe 26 August 2019, 18:05
#23
Niste intrebari.
Am citit intr-o hotarare a C.L. ca se vor monta niste camere de supraveghere video in cateva puncte importante. Pana acum n-am vazut nici una si nu am auzit ca sa se fi depistat niste abateri de la lege cu ajutorul lor. Eu stau intr-un bloc pe Soseaua Portului si constat ca spre Dunare este un trafic infernal in ambele sensuri. Se zice ca la noi afacerile transfronaliere frauduloase sunt in floare. De ce in dreptul sediului Politiei de frontiera nu se monteaza o asemenea camera? Si in dreptul intersectiei cu soseaua UVCP ar trebui pusa una. Utile ar fi si pe strazile Grivita, Praporgescu si Vlad Tepes pe care noaptea se desfasoara adevarate raliuri.
Alin pe 26 August 2019, 17:58
#22
NUMAI PROȘTI, ANALFABEȚI, INCULȚI, HANDICAPAȚI + RETARDAȚI ÎN MILIȚIE
Oameni buni, vă întrebați de ce nu-și fac milițienii treaba??? Păi răspunsul e simplu: au intrat toate LĂTURILE / DEJECȚIILE în Miliție: uitați-vă la fața unora precum: OVIDIU ANDRONACHE (a rămas Repetent în Școală și a dat 3 ani la rând să i-a Bacul) sau Radu Rădoi și îți vine să-i scuipi în ochi când îi vezi de câtă Prostie put.....
Crin pe 26 August 2019, 16:48
#21
Briza
Mai dute in pl mea cu briza ta,verifica de unde venea nicu,si chiar daca vine de la briza de ce trebui sa bea cand este cu masina ? Nu o mai suge atat cu briza asta
. pe 26 August 2019, 16:23
#20
.
Ăștia care ați spus ca mai bine va faceți dreptate singuri și ca poliția este o adunătura de corupți, va doresc ca atunci când aveți o problema și sunteți nevoiți sa sunați la 112, sa nu vina nimeni, sa va lase sa muriți in chinuri, javre ordinare!
. pe 26 August 2019, 16:20
#19
.
Pentru Vasile și nebunul din coceni, sunteți niște prosti, inculți, retarzi! De ce toți polițiștii sunt o adunătura de corupți? Voi știți măcar ca in aceasta țara poliția nu are atâtea drepturi ca in alte tari, poliția nu poate sa împuște oameni și sa facă legea cum trebuie pentru ca asta este țara! In afara au tot dreptul sa te împuște. Aici dacă faci ceva, vine și te bagă la pușcărie pe tine ca polițist! Nu aveți deloc idee ce înseamnă sa fii polițist! Asta pentru ca sunteți niște idioți. Voi stați sa urmăriți poliția când își face datoria? De unde știți voi ca nu își face poliția datoria și nu amendează ciorile? Mai bine va dați foc ca oricum trăiți degeaba! Dacă as fi polițist v as împușca direct ma, cu riscul de a ma duce la pușcărie, lesinatilor! Găsiți va un rost in viața nu mai stați degeaba sa comentați poliția!
Nebunul din coceni pe 26 August 2019, 16:13
#18
Lui .
Ia zii boule, ce zici tu de poliție? Că-și face datoria? Ai văzut tu vreun polițist că intervine când vreo cioară face scandal? Sau că merge ca bezmeticul, băut sau drogat? Marș în p***da mă-tii retardatule! Acolo este locul tău!
Vasile pe 26 August 2019, 16:10
#17
Pentru .
Să sun la 112? De ce? Nu mai bine îmi fac dreptate de unul singur? Oricum Poliția este o adunătură de corupți inutili.
. pe 26 August 2019, 16:04
#16
.
Nu băgați toți polițiștii in aceeași oala! Nu toți sunt prosti, nu toți își fac meseria prost! Doar generalizați ca sa aveți subiect de discuție. Dar când aveți o problema sunați imediat la 112 sa vina poliția. Când nu aveți nevoie, nu e buna poliția, nu?
. pe 26 August 2019, 16:02
#15
.
Ăștia care tot scrieți știri pe acest site, sunteți niște dobitoci care nu aveți rost in viața! Orice se întâmpla in acest oraș, este vina poliției. Doar astea sunt subiectele voastre de discuție pe acest site, nu se vorbește deloc despre acest oraș, se vorbește doar de poliție, ce și cum face poliția. Ar trebui sa se numească “Despre poliție” nu “Turnu cu stiri”. Dacă poliția da amenzi, nu este bine, începeți și comentați ca v au prins și v au ars. Dacă nu dau amenzi și stau degeaba, comentați din nou ca uitați ce face poliția sta degeaba. Sunteți atât de cretini si atât de imbecili cei care scrieți pe acest site atât cei cu știrile cât si cei cu, comentariile adresate poliției!
Cristian pe 26 August 2019, 16:00
#14
Pentru Vlad
Valad probabil ca esti un PSD.ist incult si plin ca aerul comunist din primaria Turnu Magurele. Intr.un oras normal asta ca sa stii si tu se fac razii si controale tot timpul pentru alcool. Dar tie ti.se pare normal sa mergi beat la volan si sa nu aiba nimeni nimic cu ti e pentru ca esti un comunist.
Eu pe 26 August 2019, 15:32
#13
Dosare penale ca să previi accidentele
E vorba de dosare penale pentru conducere sub influența alcoolului. Se suspendă permisul de conducere, nu mai conduc o perioadă și astfel poate se evita deschiderea dosarelor pentru ucidere din culpă.
Ciocan mare pe 26 August 2019, 15:31
#12
Rrr
Am o afinitate pentru buzele mamei lu radoi militianu
Eu pe 26 August 2019, 15:29
#11
Dosare penale înainte de accidente
Autorul articolului s-a exprimat corect când că ar trebui deschise dosare penale dinainte
Vlad pe 26 August 2019, 15:17
#10
cine scrie articole pe acest site, ma-sa-i cu**a !
Daca ar fi stat acolo, spuneati ca stau la ciupeala. Acum ca nu au stat, de ce nu au actionat preventiv. Voi credeti ca ar trebui dosare penale ianinte de accidente ? Eu cred ca ar trebui facute teste IQ inainte de nastere si ceica voi care scrieti pe aces tsite n-ar trebui sa primeasca viza de intrare in viata..

Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.