Video Valeriu Ion Găgiulescu citind din Picu Paun, poet din Turnu Magurele. Cu Gabriel Vitalia.

23 August 2019, 12:05 | 4750 vizualizări | 18 comentarii
Car Universal
Valeriu Ion Gagiulescu.

Valeriu Ion Gagiulescu citind din Picu Paun, poet din Turnu Magurele. Cu Gabriel Vitalia.

Citeşte şi
Comentarii (18) Adaugă comentariu
Pt cineva cumva sa ma pupi pe 25 August 2019, 22:37
#18
In p-“a
Si betiv si turnator si slab pregatit profesional. Da ati citi bine. Sa se verifive deciziile de cand era judecator. Hai noroc
Cineva, cumva, undeva .... pe 25 August 2019, 22:17
#17
Unui Ins
Multe vorbe de duh împărțite fără noimă pentru ce? Acest oraș(dacă mai poate fi vorba de așa ceva) a ajuns la limita de jos a sărăciei, inculturii, gherțoismului aduse la rang de cutumă. Bun, Valeriu Găgiulescu este și om de cultură dar și om supus viciilor inerente statutului de om simplu. Numai că: Valeriu Găgiulescu știe să fie literat și la beție. Asta spre deosebire de mulți lătrăi de pe aici care la un pahar în plus în loc să recite un vers urlă manele (asta dacă știu ce este aia o manea autentică). Acelor lătrăi de ocazie le amintesc că Păstorel Teodoreanu, Marin Preda, șamd au fost prieteni cu paharul, dar și la beție au rămas oameni de cultură. Sfatul meu? Subiectul vă depășește sigur. Pe bune!
Viorel. pe 25 August 2019, 18:43
#16
"FARA POEZIE, VIATA E PUSTIU"
Din felul cum scrii vrei sa credem ca esti profesor de limba romana.( la care liceu, la unul cu promovabilitate la bac de 2% ?)Daca ar fi asa, da dovada de demnitate si retrge-te. La acest site nu se respecta nici o regula, este ca un W.C.neingrijit. Fiecare scrie cum ii vine pe chelie. Tu probabil il consideri intelectual de inalta clasa pe (im)posterul care zice la nesfarsit ANTI PSD-CIUMA ROSIE.(daca nu cumva esti tu) Parerea oamenilor cu bun simt este ca aceasta mizerie care se vrea articol trebuie retrasa imediat.
Marin pe 25 August 2019, 14:55
#15
O intrebare
Despre nunta lui Codlea de ce nu scrieți nimic?Nu cumva site-ul este cu ei?Acolo nu a fost opulenta?
Vasile pe 25 August 2019, 14:53
#14
Ilie
Pai după un hot cetățean de onoare este in regula sa fie și un turnător.
Un INS. pe 25 August 2019, 14:47
#13
Stimate si iubite maestre (sau maistore) #12.
Cineva( nu spun cine ca pentru gagauti ca tine n-ar avea nici o importanta) spunea ca analfabetul viitorului nu va fi cel care nu stie sa scrie si sa citeasca, ci cel care nu va intelege. Asa si cu tine, vorba ceea "unde dai si unde crapa", hodoronc-tronc, te bagasi ca musca-n c*rul calului. te-apucasi sa faci comentarii "culte" despre ceva care nu are legatura cu mizeria de articol prezentat. In plus, vad ca incerci sa te dai detectiv si sa crezi ca eu postez sub mai multe nume. Te-nseli, iubitule, dar te iert. Pentru prosti nutresc mila. Iar cu limba romana las-o balta. cea vorbita de mine este la fel ca a ta, numai ca tu il ai profesor si mentor pe "genialul" fizician KKlaus, iar eu pe Mos ION ROATA. Cat despre 4 si 5 la limba romana, cred ca iti aduci aminte de tine.

NOTA: PENTRU AUTORUL ARTICOLULUI SI PENTRU CITITORII NEAVIZATI: LA SEZATOAREA LITERARA VALERICA NU CITEA POEZII SCRISE DE PICU PAUN, CICATEVA PAGINI DIN CAPODOPERELE LUI IOHAHANIS.
”Fara poezie,viata e pustiu” pe 25 August 2019, 09:57
#12
Alooo,INS-ule !
Nu cred ca are cineva ceva personal cu Valerica Gagiulescu.Aici este vorba despre ceea ne-a arătat acel filmulet facut la chef.Si din ce am vazut,tie nu prea ti-a fost prietena scoala.Opriti-va din a comenta pe cineva(ex.Eminescu),atunci cand voi nu sareati de nota 4 sau 5 la Limba si Literatura Romana.Iar momentele in care s-a filmat,e bine sa ramana acolo,in intimitate,e mult mai decent si mai sigur.In rest,abtineti-va de la va aseza pe aceeasi treapta cu ”Gagiu”.In concluzie,mai,Vitalia,esti un prost de pus in rama,pe la panoul claselor a-II-a,a-III-a,cel mult.
Un INS. pe 25 August 2019, 07:47
#11
Dureros.
-Valerica Gagiulescu face parte din categoria putinilor oameni din Turnu Magurele (de fapt nu este localnic, este un infiat) care iubesc cultura frumosului si stiu si pot s-o astearna pe hartie si s-o impartaseasca si altora. Si,la fel ca si pe altii, niste nemernici ii improasca cu noroi. Rusine sa va fie, turma dementa de urlatori la luna!

-In fond, ce va fute grija pe voi de ceea ce face un om in varsta, care a trecut prin multe necazuri ale vietii, care a ramas singur prea devreme si care traieste, bine, rau, pe banii lui?! El nu este nici "revolutionar", nici mancator de cacat al vreunui partid, nu face rau nimanui, nu omoara oameni si nu fura din avutul altuia. Rusine, urbe de hoti, prosti si lasi!

NOTA: ACESTE RANDURI LE-A SCRIS UN OM CARE ACUM VREO 40 DE ANI S-A NIMERIT LA ACEEASI MASA INTR-UN RESTAURANT CU VALERICA GAGIULESCU SI CU CARE AM BAUT O BERE.DE ATUNCI NU CRED CA NE-AM MAI INTALNIT-PE STRADA!- MAI MULT DE 3 ORI.
Valerica pe 25 August 2019, 01:43
#10
Valerica
vi se pare voua astora tineri. Valerica nu le are cu paharul
Cracea pe 25 August 2019, 01:03
#9
Unui ins
Crezi ca Gagiu ar fi de acord sa fie cetatean de onoare alaturi de recidivistul Dragnea!????
Un INS. pe 24 August 2019, 15:44
#8
Redactiei si criticilor lui Valerica.
-Dorii sa vad si eu clipul si vazui ca este indisponibil. Atunci de ce pulili mele il mai postarati?

- Cand Valerica era redactor al acestui site si posta sub numele de Turneanu, nu mai era un betivan?

- De cand il stiu, Valerica a fost prieten cu paharul. El a fost si a ramas un BAUTOR=PILANGIU, dar nu BETIVAN!

- Nenorocitilor, ati uitat de drama lui cand si-a pierdut sotia?

- Domnilor Cracea, Liviu Neagu, Biciu, Georgica Paunescu, ati da dovada de inteligenta si caracter daca ati propune sa i se acorde titlul de CETATEAN DE ONOARE AL MUNICIPIULUI!
X pe 24 August 2019, 11:28
#7
Alcoolic?
Nu mai are voie omul sa bea un pahar? Ce tampiti!
Anonimul pe 24 August 2019, 09:42
#6
De ştiut pentru toți.
Simplu,un om deosebit !
Anti pe 24 August 2019, 05:21
#5
Pt. Ilie
Scuze nea Ilie, .. era vorba ...d-astia
Anti pe 24 August 2019, 05:16
#4
Pt. Ilie
Nu te supara bre, nea Ilie . E da-stia de-ai lui Veorica, comunisti batrani, pentru care artistii sunt niste paraziti, care traiesc pe spatele clasei muncitoare . Tot respectul pentru domnul Gagiulescu, fost judecator, scriitor si mai ales un om cu mult caracter.
ilie de la scularie pe 23 August 2019, 22:28
#3
nesimtiti
Nesimtitilor, l-ati vazut voi baut pe strada? Sa va fie rusine.
Alcool și zâmbete pe 23 August 2019, 21:58
#2
Alo,Eminescu,sunt eu,hâc,Picaso
Acest Ieronim Stâncă,pentru cunoscători,nu-și găseste decât niște paraziți ca prieteni de pahar.Sunt tare c*rios cine a fost operatorul acestei întâlniri nătânge,pline de penibil și cu o critică și un amatorism literar,demne de șanțul oricărei comune Teleormănene.Un filmuleț de râsul lumii.”Maestre”,nu scapi nicio ocazie să te faci de ilaritate(”a râs și banca ministerială,a râs și oratorul însuși”).
O cunoștință mai veche pe 23 August 2019, 16:50
#1
Șezătoare literară de Katanga
”Un geniu ...alcoolic”la masă cu un prost.Atunci când pretinzi că ai ce arăta,după o ”viață de carte”,și vrei să spui lumii talentul unor prieteni,o poți face și fără să te îneci până la tâmple în alcool.Păcat,putea să-și consume ultima parte a vieții într-un mod ceva mai decent.Cât despre partenerii de pahar,mereu pare că își alege numai ageamii.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.