Totul se plateste in viata. Bombonica a avut o depresie puternica?

21 August 2019, 10:38 | 3560 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Bombonica.

Bombonica este recunoscută în Teleorman pentru datul in carti, bobi si cafele. Vizitele ei la spiritiști și vrăjitoare fiind de notorietate publică la nivel local. Se pare că Bombonica nu s-a despărțit niciodată de această arie a cunoașterii, drept dovadă fiind faptul că a devenit acum maestru spiritual în Theta Healing.

Theta Healing-ul este o tehnică de vindecare a cauzelor emoționale ale depresiei, anxietății și a stărilor interioare neplăcute. În plus, metoda are rolul de a întări puterea personală a indivizilor, care devin conștienți de resurse interne pe care nu le credeau accesibile. Bombonica are și o pagină specială, unde e menționat faptul că are calificări multiple în domeniul acesta. Ea este “practicant independent cu certificat, instructor, maestru” și deține chiar și un certificat de cunoştinţe.

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Un INS. pe 22 August 2019, 07:29
#2
Mai, fratilor buni si dragi.
ASTA CINEMAMA DRACULUI MAI ESTE? DACA NU SUNTETI IN STARE SA SCRIETI IN MOD INTELIGIBIL, INCHIDETI MUSTARIA ASTA DE SITE SI LASATI-NE IN PACE!
Poptamas pe 21 August 2019, 14:32
#1
E in depresie de când s-a nascut
Nebunia îmbracă diferite forme,dar atunci când se află în relații excelente și cu prostia,tacâmul e complet.Si astea toate la un loc poarta numele de Bombonica.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.