Foto Danut Cuclea a disparut. Cand a fost vazut ultima data.

19 August 2019, 10:53 | 2367 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Danut Cuclea, zis Celentano.

Municipiul Turnu Magurele a ramas fara primar. Danut Cuclea nu a mai aparut in public de la ultimele alegeri. Pagina de Facebook nu are pentru ca nu-i place sa comunice cu turnenii. Apare la televizor numai atunci cand reporteri de investigatii scot la lumina tunuri de tunuri( 500.000 de euro studiu de fezabilitate pentru port la Dunare).

Cui ii este dor de Danut poate incerca sa-l caute la meciurile de fotbal, la fostul pichet de la Poiana, la Dunare, etc. Cei care nu au treaba cu dumnealui, dar ar vrea sa stie ce planuri de viitor are primarul pentru aceasta localitate,  trebuie sa se multumeasca cu tacerea prostului.

Economia, atragerea de investitori, depopularea, siguranta cetateanului, strada, scoala si spital sunt cateva dintre problemele la care turnenii asteapta ca primarul sa comunice ce intreprinde, deoarece viitorul se vede negru pentru acest municipiu. Ultima imagine cu Danut e de cand a incercat sa joace rolul Mosului dar i-a iesit Celentano. 

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
pufu pe 20 August 2019, 23:51
#6
cred
cu parere de rau cred ca cel care a scris articolul nu a mai fost prin oras dela craciun.

T pe 19 August 2019, 22:27
#5
Pacat
Mai oameni buni,asta nu e ruda cu Mitică Dincă și cu Dorel ? Oamenii ăștia au avut aceleași apucături!
Dobrin pe 19 August 2019, 14:56
#4
La Gheorghe Dinca
Toata conducerea P.S.D. Tr, Gidea, Piper si restul de mooisti, se aprovizionau cu carne proaspata de la Gheorghe Dinca din Caracal.
MITROI pe 19 August 2019, 14:49
#3
Un primar deosebit
Măi unule, este și păcat să nu avem în fruntea orașului in continuare o asemenea progenitura pe acest neterminat CUCLEA. Verifică cum cheltuie banii publici acest individ. Străzile sunt făcute din banii alocați de DRAGNEA prin programul PNDL înainte să intre în pușcărie. Nu a accesat un euro din fonduri europene de când este primar pentru că nu este în stare și nu poate să-i fure cu clientela PSD.
unu pe 19 August 2019, 12:47
#2
doi
CRACEO, stai linisti-vei perde si alegerile astea LOL LOL
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.