Cone Cornel, Local Urban, si Sica, SAS COM, afaceri dubioase cu banii turnenilor - ne scriu cititorii.

07 August 2019, 10:03 | 4759 vizualizări | 13 comentarii
Car Universal
Autobetoniera.
Teldrum DE TURNU MĂGURELE
Principala instituție prin care se sifoneaza banul public în Turnu Măgurele este SC LOCAL URBAN SRL. Aceasta este în subordinea Primăriei și este condusă de incompetentul CONE CORNEL care se pricepe numai la hoții. Această instituție a avut pierderi în 2018 de peste 2 miliarde de lei. Marea afacere este făcută cu firma de casă SC SAS COM SRL. Face achiziții uriase de la această firmă ca si cum Local Urban ar fi vreo mare firmă de drumuri. Astfel de la începutul anului a achiziționat de la SAS COM peste 1600 mc de pietriș în valoare de 600 milioane lei, 400 mc de beton în valoare de peste 1miliard de lei, servicii de transport în valoare de 350 milioane lei. Cu aceste cantități ar fi betonat 1 km de străzi mai ales în cartierul Măgurele. Unde o fi pus aceste materiale este greu de crezut. Așa înțeleg CONE și CUCLEA că trebuie cheltuit banul public. Până la urmă trebuie să-și facă datoria instituțiile statului.
 
Citeşte şi
Comentarii (13) Adaugă comentariu
Marinuș pe 12 August 2019, 20:32
#13
Hai Sică, da cu banul ca ai de unde, altfel te ia gaia....!
Un cetatean pe 11 August 2019, 22:40
#12
Asta nu se observă?
Ce Cone de la primarie?

SAS com si Sica trebuie verificat si telefoanele lui cu beneficiari de bani publici audiate, mai ales avizele de expeditie la beton, balast si sort care au fost facute innainte de accesare la SEAP apoi facut contract de colaborare.

De ani de zile asa procedeaza cu institutiile statului.

Asta da material de DNA SI DIICOT.

VAI CAPUL LUI.
Goe pe 08 August 2019, 11:20
#11
Complicii
Cine ii aprobă devizele de lucrări din primărie sunt mai vinovați decât CONE si pentru asta trebuie să răspundă în fața legii. Sunt niște cantități mari de materiale care trebuie justificate.
Lica pe 08 August 2019, 09:16
#10
Hoții
CONE nu este un tip deștept el este foarte viclean,ca și CUCLEA .Uitati-va cu cine lucrează :Cocosila,pensionarul Preda Ion,Mihalcea,comunistul de la cimitir,licheaua de la piața . Toți sunt unul mai hot decât celălalt .Astia sunt niște indivizi care nu au scrupule.De fapt asta este PSD .
PT cg pe 08 August 2019, 06:15
#9
???
Pe cine a ajutat Cone?Si-au urmarit interesele.Intreaba-l ce salariu are?El conduce orasul din umbra.Se dau cinstiti de fatada.
C g pe 08 August 2019, 00:42
#8
Vorbiti prostii, domnul Cone este un om corect
Cone a ajutat multa lume in tr-magurele? .interessti-va
Pensionar pe 07 August 2019, 18:26
#7
hotii
Hotii au ajuns sa conduca!Asa este cind te conduc incompetenti dar care se pricep la smecherii.Mihalcea stie? Cone stie?Cocosila contabila stie?Cit mai furati?
Muie pe 07 August 2019, 17:39
#6
Muie
Sa ii sugi p**a lui Cuclea
Preda pe 07 August 2019, 15:38
#5
Hotia
Contabila Cocoșîla stie..doua camioane pe strazi,unul (fictiv)doar in facturi.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.