Politia de Frontiera a confiscat un autoturism marca Audi in valoare de 100.000 de lei.

05 August 2019 | 3837 vizualizări | 10 comentarii
Autoturismul confiscat.
Autoturismul confiscat.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Turnu Măgurele au depistat un cetăţean român care conducea un autoturism marca Audi, căutat de autorităţile din Marea Britanie.

În data de 01.08.2019, în jurul orei 18.00, la Punctul de Trecere al Frontierei Turnu Măgurele – judeţul Teleorman s-a prezentat, pentru a efectua formalităţile de frontieră, cetăţeanul român V.A., în vârstă de 29 de ani, la volanul unui autoturism marca Audi, fabricat în anul 2014.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Marea Britanie în anul 2018. Faţă de cele constatate, bărbatul a declarat că a achiziționat autoturismul de la un alt cetățean român și nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta ar fi fost căutat de autorităţi.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, iar autoturismul, în valoare de 100.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul Sectorului P.F. Turnu Măgurele până la finalizarea cercetărilor.

Comentarii (10) Adaugă comentariu
Cornel Patachia. pe 16 August 2019, 14:34
#10
Batista pe tambal.
Pe data de 6 august mascatii au facut doua descinderi la doua locatii care apartin aceleiasi familii de infractori, de la care au ridicat cateva corpuri delicte. Coincidenta sau nu, descinderea ar fi fost ca urmare a confiscarii acelui autoturism Audi, care, se zice, venea la un cunoscut interlop si falsificator de acte pentru a i se fabrica o noua identitate. Desi redactia stie foarte bine despre ce este vorba, tace chitic. Poate vor binevoi domnii consilieri Cracea Claudiu si Liviu Neagu sa ne spuna si noua cate ceva. Multumim anticipat!
Așa da. pe 08 August 2019, 12:05
#9
Despre mașini bengoase.
Acum trei zile str N Iorga erea plină de mașini bengoase.Oare unde au dispărut?
Simi pe 07 August 2019, 09:10
#8
Dada
Nu a scris nimeni niciodată când se finalizează cercetările la mașini ce se întâmplă după au comisioane cred baza strânsă cred cu cel care o confisca pe ei nu-i controlează nimeni
Simi pe 07 August 2019, 09:07
#7
Dada
Până la finalizarea cercetărilor asta e la înaintare reținerea mașini și după 1 an 2 o scoate la vânzare și proprietarul de bună credință rămâne fără bani și fără mașină asta e realitate
Papu pe 07 August 2019, 04:06
#6
Caracatita coruptiei e la nivel inalt. De la maturator de strada la minister
Pacat sant oameni care nu tolereaza asa ceva. Dar banul e ochiul dracului. Banul modelează orice tip de om
Papu pe 07 August 2019, 04:05
#5
Caracatita coruptiei e la nivel inalt
Totul e corupt
Tavocu pe 06 August 2019, 22:26
#4
barocu
Daca si tavocu face parte dintr o retea transfrontaliera inseamna ca nu produc nimic aia din retea LOL LOL LOL . BA, voi va ganditi inainte sa dati p aici cu asa cuvinte? Idiotilor.
Iulian B. pe 06 August 2019, 19:36
#3
Revin.
DIICOT sa verifice daca acest autoturism-si altele din oras- nu este adus prin reteaua de frauda transfronaliera condusa de Tavocu, care se ocupa si cu intocmirea de acte false.
Cornel Patachia. pe 06 August 2019, 14:48
#2
E-he-he...
Si cate masini furate din Occident circula prin oras, avand acte false!

Si cate masini circula prin oras fara RCA si ITP, sau cu ele false,"opera" a aceleiasi retele de interlopi, care se dau drept notari si politisti sub acoperire!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.