Foto Grav accident rutier la iesirea din Turnu Magurele.

04 August 2019 | 11728 vizualizări | 49 comentarii
Accident rutier.
Accident rutier.

Astazi, 04.08.2019, ora 13:30, pe strada Soseaua Alexandriei, a avut loc un accident rutier in care au fost implicate un autoturism si o motocicleta. Motociclistul a fost transportat in stare grava la Bucuresti( fractura deschisa la un picior si dureri la coloana). Motocicleta este marca Ducati Panigale si valora aproximativ 30.000 de euro. Soferita era intr-o coloana de masini si a facut stanga pentru a intra la spalatoria auto. Motociclistul a intrat in depasire si a lovit autoturismul. 

Comentarii (49) Adaugă comentariu
R. Bojinca pe 15 August 2019, 00:33
#49
#rezist
Bai sa mor eu daca Aura,Gabi,managerul, jurista si Ei, nu sunt una si aceeași persoana!
Geanina pe 12 August 2019, 20:02
#48
Bravo aura
Am auzit si eu ca este nebunatica paparuda...face spume la gura cand este nervoasa..daca se intalneste cu tine o vorbeste pe x suleasca de rau ..dupa ce se gaseste cu alta te vorbeste pe tine de rau..adica o femeie care nu trebuie ascultata..ci scuipata
GABI pe 11 August 2019, 16:59
#47
VASILICO, vasilico, OF, OF..!
Se intelege ca, fiind cu pile inalte sec*risto-PSD, bazate exclusiv pe pasarica aurita, VASILICA se crede DUmnezeu in spital.



Cuvantul ei este lege pt manager.



Nimeni nu indrazneste sa-i zica ceva, fie si indreptatit. Vasilica va face atunci o criza de personalitate, cu delir de lezmajeste. Se va duce glont la manager, care se va topi de placerea de a-i implini toate poftele!



Sa dea Domnul sa faca ani grei de puscarie, sa-i iasa din cap fumurile astea de autoritate suprema, bazata pe pasarica ei aurita!
Ancuta pe 11 August 2019, 16:49
#46
Vasilica, iubirea secreta sec*risto-PSD
Sistemul sanitar trebuie sa fie liber de orice imixtiune sec*risto-politica.



In sistemul medical trebuie sa activexe exclusiv persoane cu calitati profund uman si empatie fata de aproapele. In medicina eforturile tuturor ar trebui sa fie in slujba omului si a vietii.



Vasilica isi bate joc de oameni si de pacienti. Vine bietul pacient in suferinta sa gaseasca alinare si se izbeste de optuzitatea Vasilicai care are un singur obiectiv, sa implineasca poftele sec*risto-PSD. Prin urmare, Vasilica prin acolitii sai tabara pe pacienti, ii manipuleaza pentru a genera tot felul de abuzuri, nemultumiri, reclamatii.



Bref



Vasilica, dovedind lipsa de respect fata de suferinta umana instiga pacientii la tot felul de reclamatii si abuzuri. Asta nu poate fi medicina de calitate, ci VASILIADA obsc*ra sec*risto-pSD.
Aura pe 11 August 2019, 16:26
#45
VASILICA---PASARICA de aur!!!
Sa ne reamintim. Vasilica se instaleaza in casa iubitului impreuna cu prietena ei. Sotia legitima este alungata. In acest amor in trei ea facea menajul iar iubitul si prietena aduceau banii in casa.



Amor faceau in trei, in parti egale!



In tot acest timp, sotia legitima se imbolnaveste si moare.



Iar Vasilica se da drept buna crestina, pioasa si bisericoasa!



In realitate, Vasilica -pasarica n-are scrupule, calca pe cadavre numai sa fie ea fericita!



Sa nu uitam ca Vasilica-pasarica trece drept iubita oficiala a elitelor sec*risto-PSD locale.
manager pe 11 August 2019, 11:29
#44
Vasilica pasarica
Vasilica n-are ce cauta in sistemul medical. Cu atat mai mult la sefia CPU a spitalului din Turnu Magurele. In medicina ar trebui sa activeze numai oamenii de omenie, cu calitati fundamentale, de empatie fata de aproapele si de respect pentru viata.



Vasilica este malefica, "te lucreaza" fara scupule, pana la distrugere. Pentru ca se buc*ra te suportul sec*risto-PSD, Vasilica este confidenta conducerii, a managerului si a celorlalte din conducerea spitalului. Practic, Vasilica " face legea" in spital. Ea, prin lucraturi abile subterane, decide sanctionarea pana la eliminarea din spital a indezirabililor.



Este lesne de inteles cum, in aceste conditii, nimeni dar absolut nimeni nu are c*rajul sa recunoasca cat de mizerabila sufleteste este Vasilica-pasarica!
Xyz pe 10 August 2019, 16:48
#43
Pt.42
Felicitari pentru c*raj,toate gandesc la fel dar sunt laşe şi nu au c*raj sa vorbeasca.
Jurista pe 10 August 2019, 09:00
#42
autoritate suprema
Asistenta Vasilica este sefa la CPU, spital Turnu Magurele. Aici stimabila este autoritatea suprema. Se stie ca ea este la comanda sec*risto-PSD. Prin urmare, se tine numai de rele, de scenarite, este perversa si perfida, la modul exemplar. Ea face legea la CPU dar si in spital! Colegele ei de la CPU dar si din spital pastreaza tacerea, de frica, pt a nu-si periclita postul.Referitor la " salvarea de vieti", se exagereaza, intrucat in garda medicul decide iar asistenta executa manevrele medicale.Sunt cunoscute in oras excesele ei amoroase, menaj in trei si imbolnavirea de moarte a sotiei legitime. Vasilica isi aroga calitati profesionale si umane care-i lipsesc cu desavarsire. In realitate este o abjecta, fara scrupule, o parsiva fara pereche. Feriti-va! Este Dracul materializat!
X pe 09 August 2019, 17:54
#41
X
Ptr ei . #29 Apelează la Enache ca se pricepe La musamalizari
Silvia pe 08 August 2019, 19:03
#40
Mai mai mai
Fetelor..fetelor...care din voi a avut contact direct la job cu super doamna ...privire rautacioasa..barfitoare..privire de om de kkk .hai hai descarcati va este minunea orasului recunoaste ti
Mario pe 07 August 2019, 15:42
#39
Pt adela si iulia
De iunde stiti voi ca e cu**a, ordinarelor care sugeti p..la. ati stat voi la pi..a ei. Nu mai comentati, ca mai c*rve sunteti voi.
.mark pe 07 August 2019, 15:29
#38
Pr Ei
Nu stiu de ce comentezi tu! Cind tu ai fost cem mai mare spagar si turnator. Ai uitat ca te.a dat afara pe usa din spate. Vezi ce ai facut cu Simi, sa.r putea sa ajungi la DNA. In concuzie nu mai scrie in p..a mea ca esti o j*****e!
Mario pe 07 August 2019, 15:18
#37
Pt adela
Tind sa cred Adela....din auzite ca ti.o tragi in c*r si sugi p..a. de unde sti tu ca, consuma alcool cind ea nu bea.
Eu pe 07 August 2019, 14:13
#36
O neica nimeni
Cu ocazia asta poate aterizeaza cu picioarele pe pamant,ca nu-i mai ajungeai cu prajina la nas.O increzuta si o turnatoare,vai tu cine suntem noi ne tragem de sireturi cu toata lumea o reusit sa de-a roade p***da.
Vvvvv pe 07 August 2019, 13:29
#35
Vvvvv
Nu mai comentați atât că nu sunteți în măsură să judecați pe nimeni lăsatil sa se facă mine atât va rog
L pe 07 August 2019, 12:55
#34
Lămuriri
La schimbarea direcției de mers se acordă prioritate tuturor vehiculelor aflate în depășire sau din sens invers (celor care au prioritate)iar despre viteză nu este nimeni în măsura, în afara celor abilitati (poliție) să se pronunțe, nu-ți dă nimeni dreptul să-l omori că avea viteză. Așa că, ciocul mic.
Lili pe 07 August 2019, 11:02
#33
Motociclistul avea viteza mare
Cred ca avea in jur de 280 chiar 300 de km la ora .iar după acident a zburat pur si simplu pînă la spitalul de urgență.
Nu contează pe 07 August 2019, 07:45
#32
Pentru "Ei "
Vasilica a salvat atatea vieți încât n ai fi tu in stare sa nimeri...Dacă ar fi luat șpagă..n ar conduce o mașină la mâna a doua asa ca opritiva din ura si minciuni ...vreti schimbare ..vreti sa fie mai bine in tara asta ...începeți cu voi ...încercați să fiți mai buni...nu mai aruncati cu noroi in aproapele vostru ...uitați va in oglinda si dupa aceea faceti acuze la adresa celorlalți... mergeți la Biserica...postiti si rugați va
Nebunul din coceni pe 07 August 2019, 07:28
#31
Lui L
De unde știi asta? Ai fost acolo sau ți-a raportat Poliția Rutieră datele accidentului? Ia răspunde tu la o întrebare, dacă tot știi tu toul despre accident: care era viteza motociclistului? Este adevărat că circula cu o viteză cu mult peste limita impusă de categoria de drum pe care circula?
Cristina pe 06 August 2019, 22:34
#30
Cine sunt??
Despre cine este vorba?

Ei pe 06 August 2019, 22:27
#29
Vasilico,Vasilico...
Vasilico, Vasilico,ti-ai luat masina pe banii luati spaga la garda si pe firma de doi bani de ingrijiri la domiciliu (declaratii false la casa de asigurari,pe sc*rt din furat cu gasca psd).I-ai pupat in c*r pe toti cu carnet psd.Sa vedem acum cine te ajuta?Alo,Spitalul nimeni nu comenteaza,pentru ca Vasilica era foc si para daca aparea o stire pe Turnu cu Stiri cu pesedistii din Turnu .
Tot eu pe 06 August 2019, 20:39
#28
Pentru 0 barat, pardon, L
Din cauza urii si prostiei, refuzi sa privești cazul in mod real. Motociclistul era in depășire probabil înainte ca șoferița sa plece de acasă. Pe șosele, zbori cu 180-200 km/h, doar daca esti (inconștient) singur pe asfalt, altfel risti ca un alt participant la trafic sa aibă alta traiectorie decât tine. In cazul asta, respecți traficul si nu depășești coloana. Nu contează in discuția asta daca e blonda, beata sau cu pantofi cu toc. S-a auzit pana acolo la tine in fundul clasei?
L pe 06 August 2019, 14:50
#27
Pentru "tot tu!"
Prost te naști prost mori,este singura ta șansă.Motociclistul se afla deja în depășire când neghioaba avirat stânga.
Cenusa pe 06 August 2019, 11:10
#26
Lui Costy
Băi șoferul lui pește fiert, șoferița a semnalizat stânga spre a intra spre spălătorie. Obligația celor din spate este: primo, să stea la o distanță sigură față de cel din față. Secundo, să fie atent la semnalizarea celui din față. Tertio, cel care depășește trebuie să se asigure înaintea efectuării manevrei de depășire. Or, tu dacă vii din spate cu viteză mare nu ai timp să reacționezi dacă cel din fața ta face o manevră semnalizată sau una fortuită. Vorba lui Tot eu: se impune niște lecții de legislație rutieră multora. Mai ales analfabeților cu permis de conducere.
Vasile pe 06 August 2019, 07:40
#25
Constatare
Dacă nu se cunoaște bine dinamica accidentului ar fi mai bine ca toți comentacii să se abțină de a mai bate câmpii cu fel de fel de ipoteze care mai de care corecte din punctul lor de vedere. Problema este alta, esența acestor accidente este cu totul alta: infrastructură dezastruoasă, școli de șoferi doar pe hârtie, instructori auto de slabă calitate, permise date pe daiboj, poliție rutieră ineficientă, coruptă și slab pregătită, etc. Toate astea converg la producerea unor accidente mai mult sau mai puțin grave. La aceste cauze se mai adauă lipsa educației rutiere, mai ales la unii posesori de mașini sau motociclete puternice: dragilor, nu sunteți singuri pe șoselele patriei!
Tot eu pe 06 August 2019, 07:20
#24
Șofer greu de cap cu greu cu legea
Bai deșteptu' p-lii, daca mașina semnaliza stânga si se făcuse coloana in spatele ei iar motociclistul a depășit coloana pe exteriorul benzilor, deci pe contrasens, cine capul tau prost crezi ca e vinovat? Mai ia 10 ore de legislație si 5 de condus, in p-la mea, ca din cauza "experților" ca tine se întâmpla accidente.
Adela pe 05 August 2019, 22:26
#23
Ina
Tind sa cred.... din auzite ca doamna in cauza este consumatoare de alchool..a fost facut testul?
Adela pe 05 August 2019, 21:21
#22
Care a fost baut?
Motociclistii sunt oersoane care mai consuma..dar se aude ca si doamna implicata se aude ca este consumatoare cateodata...au fost facute teste cu fiola?
Sofer pe 05 August 2019, 19:23
#21
Greu cu legea.
Care este prima regulă la schimbarea direcției de mers?Te asiguri,care este vinovat acum?
Monica pe 05 August 2019, 16:02
#20
frumos pământ, urâta lume
pe pariu ca daca motociclistul ar fi fost persoana publica, pe el l-ați injura? Încercați si altceva in afara de "huo!"! Încercați cu munca,încercați cu respectul fata de semeni, încercați cu bunătate si empatie fata de oamenii aflați in necaz.Si daca pentru unii dintre dumneavoastră este prea tarziu, îndemnați-va copiii sa învețe ei. Râdeți toți unii de alții si dracu de toți. Păcat! Cândva eram un neam frumos.
Ina pe 05 August 2019, 15:57
#19
Viteza ucide
Femeia era în coloana si semnalizase stânga a acordat prioritate autovehiculelor ce veneau dinspre Alexandria și apoi a virat stânga cum poate sa fie vinovată cand motociclistul venea din spate cu viteza de aproape 200km/h...La viteza aia ma indoiesc ...ca puta sa vada semnalizare a femeii ....Dacă ar fi circulat regulamentar puta sa franeze la timp dar la viteza aia nu avea cum ....doar sa se dea peste cap cu motociclete
Speedy pe 05 August 2019, 14:07
#18
Câtă prostie.
Cum draq sa fie femeia aia vinovată daca idiotul ăla intra in depășire cu 180 km/ora.
state pe 05 August 2019, 13:19
#17
nr auto
Ce nr avea fordul ?
Costy pe 05 August 2019, 10:42
#16
neatentia
Daca soferita era in coloana, adica ea a facut stanga la spalatorie avand in spate si alte masini, atunci nu e vorba de neasigurare la schimbarea directiei de mers ci de depasire neregulamentara a motociclistului. Depasirea unei coloane .....!
Ninel pe 04 August 2019, 23:48
#15
Femeia cu ford e de vina
Nu sa asigurat la schimbarea direcției de mers . Da a venit unu Make care trăgea sfori sa il scoată vinovat pe motociclete.chiar sînt c*rios cum se termina cazul
Nicu pe 04 August 2019, 22:41
#14
Era asistenta
Cum o cheama.?
Asv pe 04 August 2019, 22:28
#13
Mereu
Motociclistul era din Turnu?
Elena pe 04 August 2019, 21:58
#12
Spune spune iulia
Curva aia cu coasa era blonda?
Iulia pe 04 August 2019, 21:40
#11
Este asistenta aia blonda?
Spargatoare de ......imi este rusine sa spun de ea
Elena pe 04 August 2019, 21:33
#10
Waw
Intalnirea motociclistului cu satana ..doamna cu coasa..nimic nu moare fara prezebta ei
Emil Coanda pe 04 August 2019, 21:33
#9
Coruptie la Rosiori
Bah jeg de primar, Valeriu Carciumaru, cata sphaga ai luat de la tziganul imputzit Mocea sa ocupa sute de metrii tortura cu hotelul furat?Fa public’s contractile sau DNA Te mananca!Jegul draqu
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.