Insula Belina - orgii cu fete. Politia de Frontiera nu avea acces.

01 August 2019, 13:02 | 6766 vizualizări | 18 comentarii
Car Universal
Insula Belina.

Pentru că în spațiul public au apărut mai multe declarații privind rețelele de proxenetism folosite de oamenii din politica românească, am decis să publicăm un fragment din ❝Belina❞ - Episodul 3 - Insula Fărădelegii înaintea publicării episodului în întregime. Vă rugăm să ascultați ce au de spus oamenii din zonă despre chefuri cu fete și vedete și un polițist de frontiera despre lipsa de acces a politiei pe insulă, aflată în zona de graniță, si despre rețele de trafic de persoane.

Există în România locuri unde nu există statul Român ci statul Dragnea sau Stănescu sau Tel Drum - cum spune cineva în filmul nostru. Unde poliția nu este o instituție aflată în slujba poporului sau măcar a statului ci o instituție capturată de baronii locali, care decid în mod discreționar cine va fi propulsat în funcții. Cei propulsați știu evident cum au ajuns acolo, deci știu și cine le este șeful, care atâta timp cât nu este deranjat de autoritățile naționale precum DNA sau DIICOT deține de fapt o putere absoluta și stă deasupra legii precum un rege din țările arabe.

Insula Belina a fost, timp de cinci ani, fieful Tel Drum, capturată total de statul paralel al lui Liviu Dragnea. Pana în ziua de astăzi am aflat nu mai mult decât vârful aisbergului despre ceea ce s-a petrecut acolo, și cat de departe au mers fărădelegiile. În schimb, există informații suficiente de la oamenii din zonă pe care însă, după știința noastră, autoritățile statului nu i-au întrebat până acum nicodată ce știu sau ce au văzut.

În ultimii ani în Caracal, un orășel cu nici 30.000 de locuitori, a fost descoperită și, conform anchetei DIICOT de atunci, destructurată, cel puțin o rețea de proxenetism și trafic de minore. Există însa multe semne de întrebare în legătură cu situația actuală, și multi dintre cei aflați în acel dosar sunt astăzi în libertate.

Mai mult, aici>>passportproductions

Citeşte şi
Comentarii (18) Adaugă comentariu
Anti-PSD Ciuma Rosie pe 06 August 2019, 11:15
#18
IATĂ CUM MINISTRUL JUSTIȚIEI MUȘAMALIZEAZĂ LEGÂTURILE MILIȚIEI CU INTERLOPII
https://m.digi24.ro/stiri/actualitate/mihai-fifor-despre-schimbul-de-informatii-dintre-politistii-si-interlopii-din-caracal-nu-stiu-la-ce-va-referiti-1169602
Andrei pe 05 August 2019, 16:56
#17
Adevărații proxeneți
Din ce au facut fratii Codrea asa avere? Si de ce l-a turnat pe Dragnea? Oare vor reuși sa-l pună pe Cristi cioara primar?
Anti-PSD Ciuma Rosie pe 05 August 2019, 01:10
#16
IML MUȘAMALIZEAZĂ MIZERIA PSD
https://www.aktual24.ro/site-ul-inml-spart-de-hackeri-anti-psd-de-doua-ori-intr-o-singura-zi-postati-informatii-adevarate/
gogutzu pe 04 August 2019, 17:12
#15
@ Alex Dima
Au făcut-o alții înainte. Ăia de la DNA.

Alex Dima pe 04 August 2019, 11:36
#14
Pentru Cacari
Dacă știi mai multe lucruri, fă-le publice, o țară întreagă îl urăște pe Dragnea!

PSD e CANCERUL ROMÂNIEI, suntem pierduți ca popor dacă nu ieșim la vot la următoarele alegeri Locale + Parlamentare
Cacari pe 04 August 2019, 00:03
#13
Informatie
Stie cineva ca dragnea este la pușcărie ca a fost turnat de fratii Codrea in legatura cu referendumul,cum a fost el ajutat de oameni lui sa treaca pe listele de votare si pe cei decedați si cum a fraudat alegerile.
ilie de la scularie pe 03 August 2019, 21:25
#12
sefii
Aveau acces, desigur, sefuletii...
Alexandru pe 03 August 2019, 19:40
#11
IATĂ CUM POLIȚIA E MÂNÂ-N MÂNÂ CU INFRACTORII
https://m.digi24.ro/stiri/actualitate/legaturi-periculoase-la-caracal-politia-era-cu-ei-erau-mereu-prin-oras-cu-ei-la-cafenele-la-protapuri-1168708
Marian pe 03 August 2019, 16:22
#10
PSD MINTE O ȚARĂ ÎNTREAGĂ, ALEXANDRA & LUIZA TRĂIESC
iată o analiză detaliată a cazului de către Mălin Bot
Ina pe 03 August 2019, 10:47
#9
Infractorii din politică au distrus România
Curve și slugi sunt peste tot,în toate instituțiile,dar nu numai femei,ci și bărbați.Foarte grav este și faptul că aceste informații sunt doar la nivel de știre în presa locală,și nu se sesizează și o instituție ca Parchetul ori Poliția din Turnu Măgurele și cea județeană și șefii lor de prin DIICOT Teleorman și Buc*rești.Când vorbim despre c*rve,proxenetism,prostituție și Grup Infracțional Organizat,corupție la nivel înalt,trebuie să pomenim și oameni importanți din politică și instituții ale statului.Nu este deajuns să spunem că există c*rve.Fără cu**ari și fără influență politică,infracționalitate și corupție,fenomenele acestea nu ar fi luat amploarea pe care o vedem că au luat-o și încă nu le cunoaștem cu adevărat dimensiunea și întreaga caracatiță mafiotă.
Anti-PSD Ciuma Rosie pe 02 August 2019, 13:51
#8
IATĂ CUM POLIȚIA E MÂNÂ-N MÂNÂ CU INFRACTORII
https://m.digi24.ro/stiri/actualitate/de-ce-i-a-sunat-adjunctul-ijp-olt-pe-interlopi-dupa-disparitia-alexandrei-explicatia-comisarului-alexe-1168215
Alex Dima pe 02 August 2019, 13:47
#7
CANCERUL PSD A TRANSFORMAT ROMÂNIA ÎN PARADIS INFRACȚIONAL
https://m.youtube.com/watch?v=IkWgOfzUJAw
Anti-PSD Ciuma Rosie pe 02 August 2019, 09:29
#6
IATĂ CUM POLIȚIA E MÂNÂ-N MÂNÂ CU INFRACTORII
https://m.digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente/dezvaluiri-socante-dupa-apelul-alexandrei-la-112-adjunctul-ipj-olt-le-a-dat-interlopilor-informatii-confidentiale-privind-disparitia-1168122
Marin pe 02 August 2019, 09:15
#5
Femei "valoroase"din TURNU MĂGURELE
Femei din TURNU MĂGURELE promovate de PSD după anumite "criterii" în fruntea instituțiilor din România .Iagăr Ely la statistică, Banu Dana la turism,Sandu Tatiana la combaterea discriminării iar Pitis Dana l-a promovat pe soț director la Teldrum. Mai este una Cristina care a fost "promovata"de Simionescu consilier județean. Vedeți ce femei de valoare a promovat PSD?
NH pe 01 August 2019, 23:29
#4
TY
AC0LO AU VENIT MULTE PERSONALITATI ,DAR NU CURVE

Mihai Matei pe 01 August 2019, 18:51
#3
SUNTEM PIERDUȚI CA POPOR DACĂ NU SCĂPĂM DE ACEST CANCER PSD
https://www.tolo.ro/2018/02/05/ei-sunt-cei-10-ofiteri-pe-care-au-recunoscut-la-diicot-fetele-dosarul-de-pedofilie-si-de-trafic-de-persoane/?fbclid=IwAR28tJ193_HQ-iPaKG0JoAuBYkN5Z6E6GacsjPxubv8f1JL7SgVJRdtKYj4
Aldea Marinel pe 01 August 2019, 14:25
#2
Nimic nou !
IN JUDETUL ACESTA MEREU A FOST ASA. ATATEA FEMEI, DIN CAUZA SARACIEI SAU MAI ALES. IAR PSD LE -A RACOLAT SI LE -A FOLOSIT PE POST DE DAME DE COMPANIE. TOT CE AU PROMOVAT ACESTI COMUNISTI A FOST DOAR PE BAZA DE RELATII SEXUALE. TOTI SUNT OPSEDATI SEXUALI. INCEPAND CU MARINECI. DACA VA UITATI LA PIPER SAVU CRISTINA, LA GENUNCHII EI, VETI OBSERVA CA ARE BATATURI DE CAT A STAT IN ACEASTA POZITIE IN FATA LUI. SI PE CATE FEMEI A MAI ABUZAT. LA PSD LA FEL CA LA PCR, IN ACEST JUDET, SEXUL FACE PARTE DIN FISA POSTULUI.

Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.