Politistii au fost pusi pe jar.

30 Iulie 2019, 23:03 | 2.197 | 3
Politia.

Nesimtitii si coruptii din Politie trebuie sa rezolve cazurile de disparitie din ultimii ani. In aceste zile, politistii au primit ordin sa se implice in rezolvarea cazurilor de disparitie. Nu stim ce pot sa faca asemenea specimene, cert e ca sunt pusi sa recupereze ce nu au facut atatia ani. 

3 comentarii Comentează

 • #3
  Cetatean platitor de taxe si impozite. pe 1 August 2019, 08:33
  POLITIA APARA INFRACTORII
  Ce merite mai are aceasta institutie numita POLITIE(SIGURANTA SI INCREDERE),cand ei nu au rezultae iar infractiunea a atins cote nemaivazute pana azi.Vreti sa spuneti ca nu stiti cu ce se ocupa ti**ni ca Mondi,Manex,Elvis si alti proxeneti?Nu va intereseaza de unde au atatia bani,nu mai exista legi?Domnule comandant mai aveti POLITIE de PROXIMITATE,ca nu am vazut politisti pe strada prin cartiere de ani buni.Sa iasa pe sectoare si sa-si faca datoria pentru care sunt platiti.
 • #2
  Gogu pe 1 August 2019, 00:44
  Ăștia?
  Pai ce sa găsească milițienii ăștia corupți și incompetenți? Nici măcar ziua de ieri n-ar putea-o găsi capetele astea de cretă. Niște prosti plătiți degeaba din banul public
 • #1
  eu pe 31 Iulie 2019, 23:03
  cetatean Odaia
  Azi am avut intilnire cu primarul domnul Cuclea ei sa vedeti ce scuze si ce promisiuni avem din partea dumnealui ;scuze. ca nu a primit fonduri europene si promisiuni precum gaz;canal;apa si asfalt ;zic asfalt numai pe Marasesti restul de strazi nimic nu sunt din Turnu magurele;oare va fi bine???

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.