Oamenii legii din Turnu Magurele primesc dreptul de la proxeneti. Primaria este deasupra tuturor.

30 Iulie 2019, 20:09 | 4953 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
Politia.

Oamenii legii din Turnu Magurele protejeaza proxenetii pentru ca si acestia sunt atenti cu ei. In aceasta zona sunt multe  disparitii, insa oamenii legii nu au facut nimic pentru a rezolva aceste cazuri. Multe fete au ajuns la produs in Occident si au o viata foarte grea. Oamenii legii protejeaza lumea interlopa contra unor sume uriase. Lucrurile se stiu de catre toata lumea. 

Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
Mardale pe 01 August 2019, 17:04
#10
Poliția din Teleorman mizeria Europei
Moarte tuturor țiganilor interlopi din toată țara,si polițiștilor care le sunt complice,în chinuri groaznice așa cum sunt chinuiti copiii noștrii.Moarte acestor jigodii mizeria societății,.
Ciresica pe 01 August 2019, 11:25
#9
Poliția din Teleorman mizeria Europei
Atît timp cît poliția județeană Teleorman va fi condusă de Comisar Vijiala interlopii din Turnu Măgurele nu va pierii, și corupția va fi la ea acasă .Eu am sunat 112pt o problema gravă și poliția m-a amendat pe mine deoarece i-am deranjat.
justitiarul pe 31 Iulie 2019, 09:44
#8
atentie
fratilor cate arestari au fost facute de politie cu pesti,interlopi si traficanti de carne vie ? tgoate vilele facute din turnu sunt ale traficantilor de femei, cti au fost luatim s-au cate fete au fost luate la politie si interogate ? nici una s-au nici unul, aici primarul CUCLEA si-a bagat nasul are nevoie de voturi, ar faceorice pentruna mai luia un mandat, este futut de baiatul lui DRAGNEA el doar semneaza,, m**e politicului,, jos

PSD
Alex pe 30 Iulie 2019, 22:58
#7
IATĂ CUM GESTIONEAZĂ AMERICANII UN CAZ DE RĂPIRE IAR LA NOI TE ÎȘI BAT JOC DE TINE
https://m.digi24.ro/stiri/externe/sua/video-cum-gestioneaza-americanii-un-caz-de-rapire-in-cat-timp-este-localizata-victima-si-cum-intervine-politia-1166991
Marian pe 30 Iulie 2019, 22:51
#6
UITAȚI CE HAL DE OAMENI SUNT ANGAJAȚI ÎN MILIȚIE....
iată ce proști, analfabeți, retardați, cretini și handicapați sunt angajați în Miliție.....

Când vezi milițieni ca Ovidiu Andronache, Parpală etc, îți vine să-i scuipi în ochi.....



https://m.digi24.ro/stiri/ce-sanctiuni-au-primit-politistii-care-faceau-gratar-in-timpul-serviciului-1167023
Vc pe 30 Iulie 2019, 22:05
#5
Tr
Nu sunt de vina cei de jos din poliție,ci politicienii care numesc șefi lor
Nu ati votat voi psd-u pe 30 Iulie 2019, 21:31
#4
Futuva-n gura
d idioti. na luati cu paine bagamias pwla-n painea voastra d handicapati. si oltu e la fel de corupt si analfabet la nivel de conducere la fel ca toti din fruntea partidului. cate fete nu sunt la produs p-afara luate d ti**ni sa scape de saracia care a pus stapanire pe turnu magurele sau teleorman sau chiar pe tara. si cate nu s-or mai intoarce vreodata fiindca politia din turnu e mana in mana cu proxenetii... lua-v-ar dracu d romani prosti. votati ciuma sta-v-ar in gat d ciumati.
Anti-PSD Ciuma Rosie pe 30 Iulie 2019, 20:16
#3
RĂPIREA & UCIDEREA LUIZEI MELENCU + ALEXANDREI MĂCEȘANU ARATĂ PARAZITAREA INSTITUȚIILOR DE CĂTRE PSD
Ciuma Roșie PSD, acest CANCER AL ROMÂNIEI, a parazitat toate instituțiile statului cu Proști, inculți, Analfabeți și incompetenți.....



IEȘIȚI OAMENI BUNI LA VOT LA URMĂTOARELE ALEGERI PREZIDEȚIALE, LOCALE + PARLAMENTARE ȘI VOTAȚI ÎMPOTRIVA CANCERULUI PSD+ALDE !!!!!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.