Galerie foto: Saltele rupte, igrasie, gandaci si mult dispret: Cum au fost cazati elevii participanti la un concurs national organizat in Turnu Magurele.

29 Iulie 2019, 21:11 | 2644 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
Cazare in Turnu Magurele.

Imagini incredibile din internatele in care au fost cazati zilele trecute elevii participanti la un concurs national organizat in Turnu Magurele (Teleorman) au iesit la iveala datorita unei postari pe Internet.

Alin Popoviciu, unul dintre liceenii participanti, a fost cel care a dezvaluit conditiile insalubre in care au fost cazati acesti copii merituosi, care au muncit mult ca sa se califice la etapa nationala a sesiunii de comunicari stiintifice la Istorie, organizata anul acesta in perioada 25-28 iulie, la Turnu Magurele.

"Asa a rasplatit statul roman munca elevilor calificati la etapa nationala a unui concurs dupa luni intregi de munca! Eu nu pot decat sa va rog sa facem cunoscuta tuturor aceasta situatie deosebit de grava pentru a nu fi supusi si alti elevi la o asemenea batjocura!

Sa nu va mai intrebati de ce tinerii fug cat mai departe de Romania.. Tara asta nu da niciun ban pe munca noastra! Aici se promoveaza doar non-valoarea, iar puscariasii au conditii mai bune decat elevii premianti! Doamna Andronescu, dormiti bine seara in calitate de ministru al educatiei cand stiti la ce batjocura e supus elevul roman?!
Las pozele astea aici cu speranta ca vor ajunge unde trebuie pentru a nu mai trece si alti elevi prin ce am trecut noi in aceste zile la Turnu Magurele...
", a postat luni pe Facebook Alin Popoviciu.

Mai mult, aici>>ziare.com

Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
Un INS. pe 02 August 2019, 08:39
#10
Repet intrebarea!
-DESPRE CE CONCURS ESTE VORBA?

-DESPRE CE CONCURS ESTE VORBA?

-DESPRE CE CONCURS ESTE VORBA?.......s,a,m.d.
GT pe 31 Iulie 2019, 10:59
#9
DS
timpitii au avut hotel la turnu, de ce nu i-au dus pe copii acolo . Acel liceu trebuie desfintat
Vasile pe 30 Iulie 2019, 20:03
#8
Directorul cu**ar
O parte din elevi au fost cazați la căminul de la David Praporgescu patronat de consilierul PSD,cu**arul MITROI,Așa că ce pretentii sa mai avem ?Așa primar,așa director, așa condiții !!! Ne-am făcut de râs în toată țara.
Un INS. pe 30 Iulie 2019, 18:02
#7
Pun numai niste intrebari, fara comentarii....
Nu fac comentarii pentru ca nu stiu despre ce este vorba; nici din articol nu se intelege mare lucru.

-1- Despre ce conc*rs este vorba si de ce nu s-a scris despre el in perioada cand s-a desfasurat? Daca a fost ceva la nivel national stiam ca se numeste Olimpiada.

-2- Cati participanti au fost si care au fost rezultatele obtinute?

-3- La care internat au fost cazati?

-4-Hotelul Turris este supraaglomerat incat nu au putut fi cazati acolo

Domnule Primar Cuclea si domnule consilier Cracea- in numele opiniei publice, va rog raspundeti!
Gogu pe 30 Iulie 2019, 15:30
#6
Pentru Ilie
Ilie bine zici si ai mare dreptate dar si tu ai fost pe langa hotii aminteati furat impreuna .ai falimentat STPL.de cand te-ai pensionat ti-a venit mintea la cap..Costica..Costica..
Am fugit de mizeria din Turnu Măgurele pe 30 Iulie 2019, 14:04
#5
CORUPȚIA,HOȚIA ȘI MINCIUNA PSD
Băi,dar după cât se scrie și se arată de către cetățenii sărăciți ai acelui orășel,nicio instituție nu se sesizează din oficiu,să controleze bugetele locale,să facă controale prin primării și să constate cum se cheltuie BANUL PUBLIC ???Eheee,așa a crezut și Infractorul Dragnea,și a pompat bani mulți,și a tras la sfori și a apelat la influența politică, a schimbat legi și făcut legi strâmbe,crezând că lumea-i proastă și va scapă dar,DEGEABA.Este acolo unde trebuie să stea toți hoții și distrugătorii de neam și destine.Cine îl copiază,îl acoperă și îl apără,soarta lui să o va avea.
Ilie pe 30 Iulie 2019, 09:58
#4
Analfabeții funcționali
Încă o dată a demonstrat cât de gospodar este acest analfabet functional CUCLEA când la un eveniment național nu a fost in stare să asigure condiții corespunzătoare în cămine pentru elevi eminenti.Suntem subiect de discuție în toată presa centrală. Nu a avut bani să asigure condiții corespunzătoare în cămine în schimb îi iroseste pe tractoare,buldozer,studii de fezabilitate fără finalitate și sifoneaza banul public prin local urban în cardasie cu banditul de CONE.
Părinți,sunteți mândrii ?! pe 30 Iulie 2019, 08:14
#3
Prostia și hoția conduc România
Dezastrul din învățământul românesc,continuă.Și nu numai în învățământ.Ce nevoie mai este de copii bine pregătiți,de elevi cu rezultate și care să ne reprezinte cu mândrie și succes în lumea asta?PSD promovează numai hoția,smecheria,nepotismul și găștile din partid.Se vede foarte clar ceea ce au făcut,cum arată orașul și ce a mai rămas din el,după ce au stat la conducere atâția ani.Totul se învârte în jurul celor din PSD și a intereselor lor.Până când?Să sperăm că nu pentru mult timp.Cu toții trebuie să înțelegem și să conștientizăm unde s-a ajuns cu aceast cancer numit PSD,care a invadat și distrus toate instituțiile statului.
Anti-PSD Ciuma Rosie pe 29 Iulie 2019, 22:23
#2
PSD=CANCERUL ROMÂNIEI, SURSA RĂULUI DIN ȚARĂ, IATĂ-I MAI JOS PE CEI CARE AU SUSȚINUT CIUMA ROȘIE
Sunt o grămadă de SCLAVI PSD:

Prună Marinel, Aura Atheneu, Dumitru Simion, Gheorghe Mihai, Cazangiu, Mihalcea Claudiu, Gruia Gelu, Puti Cosac, Raicu Marian, Petculescu etc.



iată si clipuri cu ei de la mitinguri:



http://m.turnucustiri.ro/stiri-locale/11498-video-cu-papagali-si-catei-rusinea-orasului-turnu-magurele



http://m.turnucustiri.ro/stiri-locale/11448-video-patriotii-teleormaneni-si-au-facut-datoria-la-procesul-lui-dragnea



http://m.turnucustiri.ro/stiri-locale/11353-video-aura-atheneu-si-pruna-marinel-doua-exemplare-din-categoria-protestatar-pesedist-ne-scriu-cititorii



http://m.turnucustiri.ro/comentariul-zilei/11497-foto-angajatii-primariei-turnu-au-semnat-condica-de-prezenta-la-lucru-la-inalta-c*rte-comentariul-zilei
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.