Un "taximetrist" din Turnu Magurele, copia lui Gheorghe Dinca(criminalul din Caracal).

29 Iulie 2019, 13:20 | 7042 vizualizări | 16 comentarii
Car Universal
Politia.

Oamenii legii il stiu foarte bine pe acest taximetrist-pirat. Revenim cu amanunte. 

Citeşte şi
Comentarii (16) Adaugă comentariu
Speedy pe 06 August 2019, 20:33
#16
Revin cu detalii
Noutăți periculoase, la statia peco REDOIL de la fântâna Dronei se face schimb de mașini pentru fetele aduse la noi în oraș și până se face schimbul, se fumează la terasa țigări de-alea cu magie ETNO, cafea și băuturi alcoolice! E la margine și se accepta! De ce se accepta? Autorități !!!!!!!
Speedy pe 01 August 2019, 20:38
#15
Asta nu se observă?
TR 30 DRS mașină care face transport ilegal de persoane și mai ales tineri? Și ne sfidează in cartierul Măgurele că are de toate, din ce venituri? Taximetrie privata comandata?
Un sofer batran pe 30 Iulie 2019, 09:16
#14
Ce faci Soimule,nu mai esti viteaz?!
Tiganul asta infractor de Maleata face taximetrie ILEGALA in fata ta si tu dormi?Sau asa faci cu toti cioroii si te iei numai de cei deschisi la culoare,pentru ca sunt pasnici si nu ameninta?Are autorizatie pentru taximetrie,masina corespunde tehnic,plateste impozit pe ceea ce face?Faceti-va datoria cu onoare si c*raj,si judecati cu aceeasi masura pe toti perticipantii la trafic.Sefii vostri stiu ce faceti,va este verificata activitatea sau aveti plan de amenzi numai pentru fraieri?
adevarul pe 30 Iulie 2019, 01:29
#13
adevarat
De turnu magurele nu se vb citi traficanti de carne vie sunt- Pe timpil lui Ceausescu mergeau la ferma sa cistige 2 lei

Acum au femei la produs merg cu masini de lux sfideaza autoritatile alo S.R.I. D.I.I.C..O.T. politia sa se ocupe cu schimb de buletine nu mai au c*raj sa intocmeasca dosare ...victimele care sunt traficate sa fie inc*rajate si protejate de statul roman oferindui conditii de trai sa reclame abuzurile si violentele de le suporta ....
DAFINA pe 29 Iulie 2019, 20:50
#12
Mai este una Clauditza... partea 3
Dar ce pot sa cer, de la cine sa invete ... ca sunt la fel ... si tatal sau care sta in Odaia, despartit de maica-sa, care si acest lucru la fel, mai ales ca are 3 copii cu Dati mai mult, sora ei mai mare idem, și inclusiv materna materna, cu care seamana leit poleit ...

Avizul amatorilor celor care plaseaza o femeie care sa stea in genunchi si sa le dea cu fruntea in buric!
DAFINA pe 29 Iulie 2019, 20:48
#11
Mai este una, care omora buzunare partea 2
Asa zisa Lupu Claudia Ionela (nr) https://www.facebook.com/claudia.ionela.5203, nu trebuie sa omori pe cineva fizic, ca mancat o gramada de barbati de bani, si inca mai mananca ... ea stiu foarte bine ca am facut plangere la DNA Turnu Magurele, ca ar fi trebuit sa-mi "omoare" familia mea si casa doar pentru bani ... eu sunt femeie de casa, dar trebuia sa ma gandeasca ca sotul meu ii poate fi tata, poate chiar mai mare ... nesimtita!
DAFINA pe 29 Iulie 2019, 20:47
#10
Mai este una, care omora buzunare, partea 1
Dar pe Clauditza, care face taximetrie clandestin cu o Skoda gri TR 39 RAZ, care vinde pepeni in zona Victoria si nu plateste taxa la primarie ptr ca o cunoaste de la Local Urban, politia, jandarmeria si inclusiv directorul de la Fortele de Munca Turnu Magurele etc, ca nu degeaba preda ea c*rsuri de coafura si c*rs de moase medicale...
Relone pe 29 Iulie 2019, 17:07
#9
Politie de kakat
Ce a fost In Caracal Este nimic fata de Rosiori de Vede.In Asa Ziua Piata Agricola, ti**nii vand tone de bunuri furate, sphaga la Galvan si la mizeria de ex primar Ioan Nutu
I. Bratu pe 29 Iulie 2019, 14:53
#8
Inca un nume.
Dar de Tavocu ati uitat?
Ioana pe 29 Iulie 2019, 14:13
#7
Oamenii-animale
Doamne am ajuns că în jungla,numai exista liniște . Înainte mergeau copii singurii la școală acum stai cu inima cît un purice.
h pe 29 Iulie 2019, 14:13
#6
a
MALEATA ...dar il tin politia si jandarmii in brate
Fruse pe 29 Iulie 2019, 14:06
#5
Fratele meu
Da,stie toata lumea ca Maleata este un criminal si a facut treaba asta.
PADURARU pe 29 Iulie 2019, 14:03
#4
Taxi TURNU- Alexandria
Este vorba de MALEATA care viola în tinerețe după care și-a ucis nevasta.A facut numai 2-3 ani de pușcărie.Zilnic face c*rse spre Alexandria.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.