Ioan Niculae vrea sa prelungeasca insolventa pentru a nu intra in faliment.

28 Iulie 2019, 14:09 | 5008 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Donau Chem.

Angajarile de la Donau Chem pot fi pentru durata scurta, grupul InterAgro ar avea nevoie de 500 de semnaturi cu scopul de a prelungi insolventa si a scapa de faliment. In cazul falimentului, Ioan Niculae pierde controlul asupra combinatului. Falimentul poate fi o sansa pentru combinat, investitori si creditori sunt interesati de functionarea acestuia, numai ca Ioan Niculae nu o sa mai aiba niciun cuvant de spus. 

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
Niculae pe 30 Iulie 2019, 08:23
#7
MurePsd
Io am vrut sa pornesc ati vazut dar ma aresteaza astia si ma trimit iar 5 ani la bulau ca sint talhar
FOST SALARIAT KELLOG pe 29 Iulie 2019, 11:38
#6
INSTITUTIILE STATULUI TREBUIE SA HOTARASCA
INSTITUTIILE STATULUI TREBUIE SA NU - I DEA VOIE ACESTUI MAFIOT PE NUME NICOLAE, SA NU MAI FACĂ CE VREA EL, CU SOARTA ACESTUI COMBINAT. DESTUL ȘI - A BĂTUT JOC DE ACEST COMBINATUL 8 ANI ÎMPREUNĂ CU BAN DE NOI FOȘTII SALARIAȚII, CARE AM MUNCIT AN CREDINȚĂ ȘI AM FOST BADJOCORITI ȘI UMILIȚI AN ULTIMUL HAL. INSTITUTIILE STATULUI TREBUIE SĂ-I ZMULGA DIN BRATELE LUI NICOLAE CU FORȚA ACEST COMBINAT STRATEGIC AL INDUSTRIEI CHIMICE. DECLANȘAT FALIMENTUL, NUMAI TOLERATI CORUPȚIA, ULTIMA SOLUȚIE FALIMENTUL. ATÂT A MAI RĂMAS FALIMENTUL.
Victor pe 28 Iulie 2019, 20:25
#5
Eu v-am zis...
Vrăjjeală!

O altă țeapă marca Nici o laie... O altă manevră a rușilor de a ne băga în rahat, și altă strategie de ocupare forțată. L-au găsit pe acest, om fără cuvânt, care are datorii neachitate la muncitori. Voi mai credeți în nemernicul ăsta? Cine știe ce golăneală e la mijloc, iar voi sunteți doar simpli figuranți in filmul ăsta prost. Ar trebui alungat cu pietre, pentru bătaia de joc la adresa acestui oraș! Treziți-vă oameni buni! Vă aduce-ți aminte, cei mai în vârstă, de sovromurile sovietice, apărute în 45, după război?
Victor pe 28 Iulie 2019, 20:23
#4
Eu v-am zis...
Ce bine merge prosteala in Teleorman

Uraaaaa,pe 1 August pornește combinatul,pe 2 August ajunge la Crângu,pe 3 e in Furculești,iar în câteva zile trece de Alexandria și se îndreaptă către Poroschia.

CEA MAI TARE ȘI ADEVĂRATĂ OBSERVAȚIE, bravo nene Gigi!
Dănuț cuclea zis koyu pe 28 Iulie 2019, 18:59
#3
Sclavii lui dragnea
Dacă vă gândiți puțin, așa au făcut afaceri toți foștii sec*riști. Mari patroni,in realitate niște gunoaie cu afaceri murdare,conectate la banul public.Vezi cazul lui Copos,de ale cărui afaceri s-a ales praful când a intrat la bulău. Așa este și j**ul ăsta cu buzele lui Dumitru medicul(altă lepră din Turnu Măgurele). Dacă îmi dați exemplu de un sec*rist care are afaceri c*rate, îmi dau demisia din primărie!
Cucu pe 28 Iulie 2019, 17:28
#2
Hot ordinar
Pana la urma adevarul iese la lumina dar pe scalvi de pe plantatia lu Nicolae nui intereseaza. Sint masa de manevra ca sa scape de faliment. Ii tine o luna 2 sau 3 apoi acasa ca nu mai are bani. De pornit ramane cum am stabilit - la pastele cailor
Fane pe 28 Iulie 2019, 14:40
#1
Un patrihoț
O personulitate de patron
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.