Video Asa se fura la Siloz Esperandza din Turnu Magurele. Autoritatile sunt corupte si nu intervin.

17 Iulie 2019, 16:18 | 5685 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Autocamion.

Atacurile la autocamioane sunt cunoscute de toata lumea. Autoritatile din Turnu Magurele sunt foarte corupte ca sa poata actiona la asemenea gainarii. Toti sunt corupti. 

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
Cosmin Matei. pe 19 Iulie 2019, 08:12
#6
Tizului Mihahai.
Stii vorba batraneasca: "Surdul n-aude, dar le potriveste". Asa si tu, mai mult, esti si idiot! De unde ai inteles tu ca le iau apararea la hoti?? Nu, bibicule, SUNT SEMENI DE-AI TAI SI DE-AI CELOR MAI MULTI DINTRE TURNENI.Jigodie!
LEGIONARUL pe 18 Iulie 2019, 22:53
#5
VAI DE NOI
OFFF CE POLITIE LA TURNU AU ADUS NUMAI PUFANI DIN ASTIA CARE AU FOST FACUTI POLITAI LA PACHET, STAU IN MASINI SI DORM PE MAGURELE S-AU SA VEZI CUM PAZESC TIGANIII LA FURAT,BINE PRIN ORDIN DE LA CEI MARI CA DOAR DE LA TIGANI MAI RUP SI EI CEVA DOLOREI,OPRESC MASINILE DAR PE ALE TIGANILOR NU, ESTE ORDINUL PRIMARULUI SA II OCROTEASCA CACI VOR VOTURI MULTE
Pt Cosmin Matei pe 18 Iulie 2019, 12:30
#4
SCLAVULE, TU NU AI O CHIFTEA ÎN BURTĂ DAR IEI APĂRAREA UNOR ASEMENEA ZDRENȚE
Băi SCLAV retardat, tu nu ai nici apă rece în frigider de sărac ce ești, mănânci numai cartofi și mămăligă, îți bate vântu în buzunare și îți cântă greierii în pantofi de prost și de slugarnic ce ești și tu iei apărarea unor asemenea infractori???

Este evident faptul că toți cei care le i-au apărarea unor asemenea lături de oameni, sunt rude cu ei sau sunt Sclavi lor!
Cosmin Matei. pe 18 Iulie 2019, 08:00
#3
Tizului Mihai.
ESTI UN IDIOT IRECUPERABIL! TRAGEDIA ESTE CA S-A CAM UMPLUT "COMUNA" DE RETARDATI CA TINE. PAI CEI CARE NE CONDUC NU PROVIN DIN RANDUL RUMEGATOARELOR EDUCATE CA TINE?
Mihai Matei pe 17 Iulie 2019, 23:00
#2
TURNU A AJUNS COMUNĂ
S-a ales praful de orașul nostru și la propriu și la figurat din cauza Sclavilor Ciumei Roșii PSD, Familiei Dragnea, Fraților Codrea, Dinu ionuț și alți Cocalari retardați.... Au sărăcit nu numai Turnu ci tot județul Teleorman!
Virgil pe 17 Iulie 2019, 18:43
#1
Orașul este o junglă
Ha,ha,ha,și voi așteptați reacții sau acțiuni din partea poliției?????La Turnu Măgurele,poliția este lafel de impotentă profesional ca și în mare parte din restul țării.Le poți spune nume,adrese sau semnalmente ale infractorilor,DEGEABA.În schimb,se vaietă de salariile și pensiile mici.Iar infractorii adevărați își baga copiii minori la înaintare(adică îi pun să fure cu bună știință),sunt cunoscuți de către polițiști,dar tac,nu reacționează sau sunt complici cu infractorii.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.