Suspiciune de pesta porcina in satul Poiana, comuna Ciuperceni.

17 Iulie 2019, 00:55 | 3568 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Pesta porcina.

Pesta porcina face ravagii in Teleorman. Trei porci au fost găsiţi morţi într-o gospodărie din comuna Ţigăneşti. Din păcate, în urma analizelor de laborator, s-a confirmat prezenţa pestei porcine la animale. Preventiv, inspectorii DSVSA au hotărât uciderea unui alt porc, ce se afla în curtea respectivă.

Suspiciune de pestă porcină există şi în satul Poiana, comuna Ciuperceni. Însă, se aşteaptă rezultatul analizelor de laborator. În baza buletinelor de analiză, Direcţia Sanitar Veterinară Teleorman va hotărî dacă animalele vor fi sau nu sacrificate.

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Anonim pe 19 Iulie 2019, 12:57
#5
Pesta inteodusa politic !!!
S-au grabit sa lichideze porcii de la cetateni fara a face dovada clara si fara a face analiza fiecarui animal inainte de asumare. Sa mergem la vot si sa procedam la fel .
Gt pe 19 Iulie 2019, 11:35
#4
Pesta
O poveste frumoasa pentru cei tinerii,opoveste păcătoasa pentru votanții PSD .subiect de coșmar pentru DSV,mai ales pentru DSV și ansvsa,care au protejat fondurile de Vinatoare ale lui stanescu (nasul lui finu),Nicolae și Dragnea . Președintele Ansvsa și directorii Dsvsa știu mai bine
yu pe 17 Iulie 2019, 11:19
#3
vax
dsv tr trebuie sa-si asume protectia pentru fondurile de vinatoare ale lui nicolae si dragnea
Grigore din Lunca pe 17 Iulie 2019, 10:42
#2
Dragnea a distrus tot ce-a atins
Tot ceea ce trebuie să afle toti proprietarii de porci,este ca pesta care le-a omorat animalele,a fost adusa si impanzita prin porcii mistreti din fondurile de vanatoare ale lui Dragnea.Stiti ca nu mai exista niciun porc mistret,viu,pe aceste fonduri?In fiecare zi,zeci si zeci de porci mureau pe aceste fonduri,fara ca cineva sa arate adevaratul dezastru facut de catre niste minti lacome si inconstiente?Si fara sa tina seama de impactul major pe care il poate avea fata de pop**atia de porci domestici din fermele si gospodariile cetatenilor.Sa va aduceti aminte de asta la urmatoarele alegeri,in pragul sarbatorilor de iarna.
Ft pe 17 Iulie 2019, 09:11
#1
Gu
Atenție la toți porcii începând de le seaca,ciuperceni,moldoveni,tr Măgurele,-pina la Dudu.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.