Judecatoarea Emilia Enescu face parte din completul care trebuie sa hotarasca intr-un dosar Teldrum. Fratele doamnei judecator este avocatul lui Stefan Dragnea.

17 Iulie 2019, 00:03 | 8644 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Stefan Valentin Dragnea.

O parte a dosarului Teldrum se întoarce pe 13 august în Teleorman și va fi pusă sub lupa judecătorului Emilia Enescu, ale cărei relații cu familia Dragnea sunt destul de vizibile. Potrivit mai multor surse din zona Turnu Măgurele, fratele judecătoarei Emilia Enescu este avocatul lui Valentin Dragnea, dar și al fraților Codrea, afaceriștii pictați printre sfinți într-o biserică din Turnu Măgurele, aflați, de asemenea, în relații apropiate cu familia Dragnea, despre care ziarul nostru a mai relatat. Mai mult, fratele judecătoarei ar fi prieten bun cu fiul lui Liviu Dragnea, alături de care a fost văzut în tribune, la meciurile echipei de suflet al fiului de baron. Legăturile familiei Enescu cu familia Dragnea nu garantează, în acest context, imparțialitatea judecătoarei la care a “picat” dosarul. Tribunalul Teleorman a mai respins o dată redeschiderea anchetei în acest dosar, iar dacă asta se va mai întâmpla și pe 13 august, o parte dintre acuzațiile aduse lui Liviu Dragnea, legate de fraudarea banilor europeni, ar putea să fie trecute în uitare.

Mai mult, aici>>liberinteleorman.ro

 

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
Liviu Olteanu. pe 21 Iulie 2019, 17:25
#9
Ce sa intelegem?
Ca un judecator nu are voie sa fie ruda cu un avocat, sau cu un politician, chiar daca este corect si cinstit? Pai dl ing. care este consilier PNL -Liviu Neagu- nu este sotul dnei presedinte al Judecatoriei Turnu Magurele? Ati auzit ceva rau despre ei?
Picii pe 18 Iulie 2019, 10:01
#8
catre fraierilor
Se vede clar ca din satelit ca esti exact dupa cum ti-ai tras pseudonimul sub care postezi,adica FRAIER!!! Nu te doare cumva prea tare prostia???!!! visezi sau esti drogat???
Jenna pe 18 Iulie 2019, 01:06
#7
Ajutoooor
Vai de justia lu'pește prăjit !!!
Leonard pe 17 Iulie 2019, 18:26
#6
Puterea Judecătorească este Paralela cu Realitatea Inpartiala
Apostila Justiție cu Drepturi Europene legale
Biu pe 17 Iulie 2019, 12:41
#5
Latrati aiurea
Latrati aiurea voi. Lasati sa se termine si dupa vedem ce si cum .
Cristina pe 17 Iulie 2019, 10:19
#4
Fiica asteia e aia care face orgii sexuale
Câinele de pază pe 17 Iulie 2019, 10:17
#3
HAI CĂ MAI E PUȚIN,FOARTE PUȚIN!
Nici acum nu vă potoliți,mă,când mentorul și apărătorul vostru e la bulău?!Sau vreți cu tot dinadinsul să-i fiți coleg de pușcărie?Va veni cât de c*rând și timpul să dați socotelă la toate nenorocirile la care ați fost părtași cu infractorul Dragnea.Din câte știu,o mare parte din fraudele făcute de către firma mafiotă TelDrum,sunt din fonduri europene(vreo 21 de milioane de euro).Credeți că cei de la Uniunea Europeană au pus batista pe țambal sau îi vor ierta?Detașați-vă acum cât mai aveți timp de tot ce a atins Dragnea,și nu sunteți intrați cu toții în marele jaf al Tel Drum,la adresa bugetului României și al Uniunii Europene.Ia urmăriți ultimele declarații de la Bruxelles,către Dăncilă și Guvernul României.Suntem oaia neagră a Europei din cauza unui infractor care și-a bătut joc de România.
Cuclea pe 17 Iulie 2019, 00:46
#2
Fraierilor
Da ma si care e problemă? O sa fim o gașcă restrânsă de hoti si șmecheri si de restul ne doare in p**a. O sa va duceți dracu cu toții la căprui si rămânem noi singuri stăpâni pe tot orașul.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.