Turnu Magurele a ramas fara apa pentru 2-3 zile.

12 Iulie 2019, 23:22 | 2884 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Apa.

Din cauza incompetentei conducerii Primariei Turnu Magurele, locuitorii acestui municipiu au fost lasati fara apa la robinet. Prin oras circula doua variante: s-a defectat singura pompa de la Cheson, care trage apa din Dunare si, a doua cauza, spargerea a doua conducte. Speram ca specialistii Apa Serv sa remedieze cat mai repede problema. 

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
Cornel Patachia. pe 14 Iulie 2019, 08:01
#7
Mare-i gradina Domnului!
Ca s-a dat o veste proasta sub influenta starii de moment-oprirea apei dintr-o cauza oarecare-este de inteles si de tolerat, dar dupa ce au trecut cca 36 de ore de la repornire sa se mai mentina aceleasi stiri si SA SE MAI GASEASCA IMBECILI SA FACA COMENTARII IDIOATE, CA SI CAND APA AR FI INCA OPRITA, NU ESTE EXPLICABIL DECAT PENTRU NISTE RETARDATI MINTAL!

MACAR ACUM SPUNETI DESPRE CE A FOST VORBA.
Gheorghe pe 13 Iulie 2019, 12:20
#6
Votați PSD
Apaserv Teleorman are cel mai mare preț la apa din țara .Incompetenta unor PSD -isti ca Cosma și VOINILA este demonstrata de prețul excesiv de mare al apei pe care trebuie sa-l suporte cetățenii acești amărât de oraș in condițiile in care Dunărea este aproape de oraș .
Ninuta pe 13 Iulie 2019, 10:23
#5
Prima
Sugeți p**a PnL și Usr, defecțiunea a fost remediata foarte repede.

Muie,ca nu va ieșit !



Vine și vremea deconturilor pe 13 Iulie 2019, 09:53
#4
Ionuțe,ți-au spălat bine creierul
Băi băiatule,toate conductele de canalizare,de apă,tot ce este în pământ,sunt vechi și ruginite.Păi dacă sunt ale unor firme subordonate Primăriei Turnu Măgurele,atunci cine e vinovat,NOI??Ceva vină avem și noi,că i-am votat pe acești incapabili și hoți.Pe alea de termoficare le-au transformat în haine,vacanțe și conturi.Sau prin ceva imobile pe la Brașov?Pentru asta cine răspunde,golanilor?!
Ionut pe 13 Iulie 2019, 06:57
#3
###
Ca este conducerea orasului de tot rahatul pot sa inteleg, baaaai ....Dar sa spui ca s-a spar teava din cauza conducerii....Sa mori tu ! Fratilor ...Cite femei nef....e or fi in acest oras? Al dracu primar ! Numai din cauza lui ! Este rau sa fii prost frate?
Aaaa pe 13 Iulie 2019, 01:47
#2
????
Când vom avea apa?
Cucleasuge p**a pe 13 Iulie 2019, 00:07
#1
Muie
Sa va trag la m**e de handicapați
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.