Bacalaureat: Dezastru la liceele tehnologice din Turnu Magurele. Teodor Mitroi, consilier PSD, merita felicitat pentru ca formeaza cadre de nadejde.

10 Iulie 2019, 13:27 | 4721 vizualizări | 11 comentarii
Car Universal
Mitroi.

Liceul "General David Praporgescu" - un singur candidat a reușit să promoveze, iar din 22 de elevi înscriși, 4 nu s-au prezentat. Șocant este însă numărul notelor de 1 și 2 – 14 elevi au obținut la disciplina obligatorie a profilului astfel de note.

Liceul "Sf. Haralambie" -  4 elevi au promovat, din 23 înscriși. 

Citeşte şi
Comentarii (11) Adaugă comentariu
Geo. pe 15 Iulie 2019, 17:24
#11
Pentru Tudorica Ghebaur.
Bai,mincinosule,haladitule,GeorgicaPaunescu a facut treaba buna la acest liceu.Acum sub conducerea psdeului totul se duce de izbeliste.Paunescu,a fost cel mai interesat director al liceului.In viitor va fi primarul orasului.Invidiosilor.
Mitroi pe 15 Iulie 2019, 12:44
#10
Profu de sex.
Ce sa mai zicem,Mitroi este Vinovatul principal in aceasta ecuatie.A angajat pe c*r toate tirfele din judet.Doar este bicul care le da limbute ca sula nu mai are de f multa vreme.Mai ia cite o viagra sa si poata stapanii pe cu**a de nevasta sa .
Mama Veoricai pe 14 Iulie 2019, 11:47
#9
Mai INS-ule,atotstiutor
Dupa elucubratia pe care ai scis-o,trebuie neaparat trasa si o concluzie.De data asta,ceva mai aproape de adevar.Daca vrei ca si altii sa priceapa,si sa stie adevarul despre falimentul invatamantul din Romania,atunci trebui sa incepem cu tov.Iliescu,cu ministrii pusi de el,urmati de Nastase si continuat de Dragnea.Din cate tin minte,Coana Andronescu a fost numita de vreo 4 ori in fruntea unui minister pe care il decredibilizeaza prin simpla prezenta,si isi bate joc de el de fiecare data cand este pusa in fruntea lui.PSD a dorit ca prostia sa ia amploarea pe care a luat-o de la nivelul anului 1990 si pana azi.
Tudorica Ghebaur. pe 13 Iulie 2019, 14:30
#8
Sa ne aducem aminte.
Pe vremea cand la liceul Sfantul Haralambie era director Georgica Paunescu, toti absolventii promovau bacalaureatul cu medii ntre 8 si 1o.

Nota:E vorba de mii de euro date mita directorului.
. pe 13 Iulie 2019, 06:10
#7
.
Bine că despre asta știți să vorbiți dar despre cele 4 fete cu media 10 la bac de ce nu spuneți nimic?
Eu pe 12 Iulie 2019, 22:16
#6
...
De ce acesti "dascali" primesc salarii la fel de mari cu cele ale dascalilor care obtin rezultate bune?



Pentru că rezultate bune la un liceu unde au intrat copii cu note intre 1 si 2 înseamnă a-i duce pe copii până la 5!!!

Nu mai comparați profesorii de la tehnologic ci cei de la teoretic. Este simplu: dacă un profesor are în față un elev de 2 și un elev de 9...cu care este mai greu să ai rezultate bune??? Cu care muncești mai mult ca să promoveze un examen???
Un INS. pe 12 Iulie 2019, 16:10
#5
Comentatorilor "educati" si autorului.
Vorbiti sa va aflati in..vorba, desi habar nu aveti despre esenta fenomenului;-1- Daca la aceste licee intra numai rebuturile din invatamantul elementar( semianalfabeti) din care n-au scos nimic dascalii respectivi, ce-ati dori sa faca profesorii de la aceste licee, care, in majoritate, nu sunt mai invatati ca loazele pe care le pastoresc? Sa faca din rahat bici care sa faca si plici?!-2-Eu as pune problema altfel: -de ce acesti "dascali" primesc salarii la fel de mari cu cele ale dascalilor care obtin rezultate bune?-de ce dascalii din invatamantul elementar care au dat atestate de promovare unor asemenea elevi nu sunt trimisi acasa si descalificati? O fi invatamantul obligatoriu pana la o anumita clasa, dar nu este obligatorie si acordarea de diplome! Legea trebuie sa prevada posibilitatea repetarii unei clase pana la varsta de, sa zicem, 50 de ani si daca nici atunci nu promoveaza 10 clase sa fie declarati tampiti magna cum laude-tip Traian Basescu & Iohannis Klaus.
Bebe pe 11 Iulie 2019, 06:07
#4
La draqu cu Gherghe
Scroafa numita Valerica Gherghe care conduce I.S.J. s-a inconjurat de toate koorwele lui Cula-Monica Coman si hotii, acesta este rezultatul.
Opera PSD pe 11 Iulie 2019, 00:19
#3
BAC LA SEX,DĂ-O DRACU DE CARTE
Si liceul asta mai functioneaza,mai are autorizare de la Ministerul Invatamantului?Dar elevi mai sunt sau sunt mai multi profesori decat elevi?La acest liceu,bacalaureatul ar trebui sa aiba si o proba de sex,la care sa fie examinator obsedatul director Mitroi.Baaa,v-ati facut de ras in tot judetul!Tot invatamantul stie ce se petrece pe la acel liceu.
Rf pe 10 Iulie 2019, 22:12
#2
Se
Părinții vinovati școala vinovata dascălii vinovati

Politicul a dus la aceasta stare .multi politicieni sunt analfabeți profesori anafalbeti prefect la Teleorman analfabet .multe din aceste scoli trebuie închise. Toate se întîmplă oare numai cu ministru al educației PSD sa vina Funeriu înapoi este nevoie de reforma adică de tăiat in carne vie .probabil acest tip de școala l-a urmat și Valentin Dragnea de distrus totul și apăsat pe drumuri 80 de oamenii.
Petra pe 10 Iulie 2019, 19:02
#1
Dezinteres
La aceste licee s-a intrat cu medii de 2 și 3. Ce pretenții să avem? Aici e vorba doar de dezinteresul elevilor... Nu se mai învață carte, nu le mai place. Vor doar distracții și bani, plimbări cu mașina, petreceri și multe altele care nu au legătură cu învățătura. Părinții nu se implică, sunt și ei dezinteresați.... Așa că nu mai acuzați profesorii, chiar nu se știe unde a ajuns tineretul din ziua de azi?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.