Cazul Matota: exemplu de coruptie in justitia din Turnu Magurele. Amanari si decizii in favoarea lui Doncea si a Danielei Nicolae.

8 Iulie 2019, 16:07 | 3.699 | 2
Cazul Matota.

Tragedia s-a petrecut in 2 septembrie 2015. Faptele sunt clare, vinovatii trebuiau sa fie la inchisoare. Doncea si Daniela Nicolae, administrator al firmei Nicorom, au omorat un tanar si trag sfori pentru a scapa. Doncea si-a mutat averea pe numele unor apropiati. Revenim cu amanunte. 

2 comentarii Comentează

 • #2
  Maximilian pe 14 Iulie 2019, 11:04
  Intrebare
  Si ce legatura are faptul ca avocatul Hainagiu incearca sa influenteze partile, daca e adevarat, cu asa-zisa coruptie din justitie? Pe judecator nu are nicio sansa sa il influenteze. Stiti voi altceva? De ce aruncati cu noroi in justitie? Aruncati o stire-propozitie "breaking news" in care aruncati cu noroi, apoi "uitati" sa mai detaliati.
  Pentru ucidere din culpa nu se da inchisoare
  cu executare, de regula, decat daca era soferul baut sau nu avea permis.
 • #1
  Jhon pe 8 Iulie 2019, 21:48
  Asa sa le ajute dumnezeu
  Sa duca dupa.saracu baiat toti inclusiv psdisti

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.