Video Codrin Stefanescu: Liviu Dragnea lucreaza ca mecanic la baza auto a puscariei. Primarul din Seaca vrea sa interzica votul romanilor din diaspora.

02 Iulie 2019, 13:08 | 3342 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Primarul comunei Seaca.

Lucian Calin, primarul PSD al localitatii Seaca (Teleorman), le-a declarat jurnalistilor de la Recorder, la Congresul PSD, ca romanii din Diaspora nu ar trebui sa aiba drept de vot la alegerile prezidentiale.

„La alegerile prezidentiale ar trebui sa aiba drept de vot cei care sunt prezenti in tara, cei care platesc taxe si impozite, nu se ne aleaga cei din diaspora presedintele. Sunt acolo, sa stea acolo, sa-si aleaga acolo presedintele”, a spus Calin.

 Intrebat de unde este, primarul a raspuns ranjind: „La Seaca, insula Belina”. De la secunda 47.

 

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
ion pe 04 Iulie 2019, 18:34
#9
prostii din Turnu Magurele
Cei doi primari sunt Lucian Calin din comuna Seaca si Buzala Marin din comuna Lunca . Sunti prosti si uriti. Profitorilor mai cititi si voi o carte sau un ziar.
Marian pe 03 Iulie 2019, 15:58
#8
Păi, diaspora sporește succesul...
Adică răstoarnă așteptările. Pentru că dia-sporenii știu cum să stea la rând și să facă gălăgie organizată.
Alcolistul pe 03 Iulie 2019, 13:17
#7
Primarul sluga,analfabeta.
Cum se stie Dragnea a pus la Seaca un analfabet si un alcoolist care a distrus comuna.Va da si prostul asta cu subsemnatul la Dna cit de c*rand.
Pe langa tupeu,are si multa nesimtire pe 03 Iulie 2019, 13:12
#6
Inca un prost da limbi ifractorului Dragnea
Acest spalat pe creier,cu moacă de taranoi tractorist,scoate si el ce mai are prin creierasul ala obosit si prăfuit.Prostule,atat timp cat inca mai esti cetatean roman,AI TOATE DREPTURILE CONSTITUTIONALE.Mars la scoala,ca e tara plina de semianalfabeti si tot felul de impostori.Dar nenea asta isi poate justifica intreaga avere???Poate aflam si pregatirea acestui personaj abject.
Rf pe 02 Iulie 2019, 18:44
#5
Yu
La plecarea din acționariat Dragnea junior și-a luat și wc-ul dar sa păstreze loc*rile de munca ce sa faci cu 10 angajați fata de 110
Pro Dragnea pe 02 Iulie 2019, 18:24
#4
Ferma
Da, Dar ferma Salcia resista, Da munca la oameni, aduce bani In Judet.
Al pe 02 Iulie 2019, 16:41
#3
Mb
Valentin Dragnea a trimis 80oameni acasă de la ferma salcia lucru care nu s-a întîmplă niciodată de la înființarea fermei in anul 1972. Mare hahalera.aceasta ferma a rezistat cu urzici și iarba pe timpul atei directorii Ciaca TIti,CRacea lucretiu,

Și Misu DUmitru Acești oameni nu au trimis personal acasă le era frica de DUmnezeu.
ANTI-PSD pe 02 Iulie 2019, 15:23
#2
CIUMA ROSIE
Calin,primarul de la Seaca este un analfabet functional,o sluga,un lingau.A distrus Seaca,fiind ca un dictator acolo.Nu este strain de multe afaceri dubioase din acea zona.Cu un contracandidat sustinut de intreaga opozitie va pierde alegerile,la fel ca si Cuclea.
Ty pe 02 Iulie 2019, 14:45
#1
Tupeu
Dragnea a avut șansa sa ajungă președinte,dar copilul sau și consăteanul sau de gratia l-au dus la rahova
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.