O singura medie de zece luata de un elev din Teleorman la Evaluarea Nationala. Guvernul Dancila este interesat de cei cu note sub cinci sau de cei repetenti.

30 Iunie 2019, 06:11 | 2688 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Evaluarea Nationala.

Rezultatele de la Evaluarea Națională 2019 arată că un singur elev din județul Teleorman a luat media 10 la examenele de anul acesta. Ioana Sorina Rusu a absolvit Școala Gimnazială “Alexandru Depărățeanu” din Roșiori de Vede și a luat nota 10 atât la proba de Limba română, cât și la Matematică.

PSD Teleorman a declarat ca fata este o rusine pentru judet. In urma rezultatelor, se poate spune ca PSD are viitor si cadre de nadejde in acest judet.

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
Mb pe 02 Iulie 2019, 10:56
#9
At
PSD Viorica autostrada cap -coada PINA la Videle in c*rba
Te pe 01 Iulie 2019, 22:03
#8
Po
Dați tabletele lui pieleanu ,poate așa va face sondaje serioase,păstrați/l pentru noi sondaje și veți ajunge la 4%
Mo pe 01 Iulie 2019, 21:30
#7
Fg
Cu pieleanu la sondaje le de opinie PSD merge bine de la 40 le 20 .psd îl plătește degeaba din bani furați și pe și pe chiriac . Continuați!
Profesor (n)emerit. pe 01 Iulie 2019, 15:18
#6
CIUMEI ROSII-ANTIPSD.=#2
Ca esti tembel se intelege, dar ceea ce nu este clar este ca nu stim daca faci parte din partidul antinational libertin sau din (h)uoniunea sugrumati romania?!Chiar esti atat de incapabil ca nu poti concepe cateva fraze mai serioase?
rt pe 01 Iulie 2019, 13:39
#5
Ry
PSD-ul nu mai are electorat .satele sunt depop**ate tinerii pleacă,primarii aleși nu sunt pregătiți sa înțeleagă acest fenomen

Iar tabletele nu mai Votează mortii
Anti-PSD Ciuma Rosie pe 30 Iunie 2019, 18:15
#4
ACEȘTI ANALFABEȚI AU AJUNS ÎN FUNCȚII ÎNALTE DATORITĂ OAMENILOR CARE I-AU VOTAT ȘI SUSȚINUT
Sunt o grămadă de SCLAVI PSD:

Prună Marinel, Aura Atheneu, Macavei, Cone, Dumitru Simion, Gheorghe Mihai, Cazangiu, Mihalcea Claudiu, Gruia Gelu, Puti Cosac, Raicu Marian, Petculescu etc.



iată si clipuri cu ei de la mitinguri:



http://m.turnucustiri.ro/stiri-locale/11498-video-cu-papagali-si-catei-rusinea-orasului-turnu-magurele



http://m.turnucustiri.ro/stiri-locale/11448-video-patriotii-teleormaneni-si-au-facut-datoria-la-procesul-lui-dragnea



http://m.turnucustiri.ro/stiri-locale/11353-video-aura-atheneu-si-pruna-marinel-doua-exemplare-din-categoria-protestatar-pesedist-ne-scriu-cititorii



http://m.turnucustiri.ro/comentariul-zilei/11497-foto-angajatii-primariei-turnu-au-semnat-condica-de-prezenta-la-lucru-la-inalta-c*rte-comentariul-zilei
Pofesor (n)emerit. pe 30 Iunie 2019, 18:00
#3
Autorului.
Dupa felul cum va exprimati, tu si tovarasii tai, se deduce ca faceti parte din categoria norocosilor care n-au ajuns sa sustina asemenea examene, dar va pretindeti dascali ai romaniei educate a analfabetului kklaus iohahanis.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.