Nu-i de mirare: teleormanenii traiesc la fel ca cei care ii conduc.

28 Iunie 2019 | 3052 vizualizări | 6 comentarii
Nelu-Ionel- mai toarna in paharel.
Nelu-Ionel- mai toarna in paharel.

Prefectura Teleorman este condusa de un paznic si de un ospatar. Foarte multi locuitori ai judetului sunt paznici sau lucreaza in restaurante prin Bucuresti. Nu este o rusine, dar putea fi mai bine. Florinel este numele unui  paznicel, Nelu-Ionel- mai toarna in paharel.

La ce sa ne asteptam de la doi parveniti. Cei doi au ramas sa conduca judetul, iar tinerii au plecat unde au vazut cu ochii. Daca cei doi ramaneau unde le era locul la fel se intampla si cu tinerii din Teleorman, numai ca noi am vrut sa fim condusi de doua nulitati. Deocamdata, Bucurestiul are nevoie de paznici si ospatari. 

Comentarii (6) Adaugă comentariu
Fost coleg de facultate cu George Chitu pe 08 Ianuarie 2020, 13:06
#6
Nu mai vorbiti aiurea
@Ilie de la sculărie, esti un papagal care induci in eroare oamenii. George Chitu a facut Facultatea de Drept in Buc*resti. A facut-o pe banii lui, numai el stie cat s-a chinuit. A muncit in Buc*resti ca sa isi plateasca Facultatea, pe cand tu stateai la carciuma si beai ca un porc. Daca si George e analfabet (din cate vad habar nu ai ce inseamna analfabet, uita-te in DEX ), inseamna ca tu esti o nulitate. Intai intereseaza-te si dupa posteaza.Cu siguranta e printre putini din primaria Tr. M care il duce capul, in rest sunt numai panarame.
PTR bv pe 29 Iunie 2019, 15:17
#5
Te
Așa va face și prefectul CIT și președintele CJ toți vor trăda
Bv pe 29 Iunie 2019, 13:58
#4
Tr
Viorica lui duda

De la Videle din c*rba

Și-a luat abecedar

Și-a ajuns parlamentar

O femeie cu mult har

A trădat și la băgat pe Dragnea in iad(pușcărie)
Mircea pe 29 Iunie 2019, 09:54
#3
PROSTIA-I LA PUTERE
Asta-i tot ceea ce a sădit Dragnea și Mohanu,și a crescut la umbra acestor infractori.Veți trăi așa cum ați votat și cum veți vota pe viitor.Nu mai suportați și nu mai acceptați mediocritatea și prostia.Hai să ne uităm în jurul nostru și să vedem ce au făcut aceste nulități din 1996 până azi,și ce a rămas din orașul și oamenii care au fost odată.
Ilie de la sculărie pe 28 Iunie 2019, 20:06
#2
Analfabeții din Prefectura
L-ați uitat pe analfabetul de CHITU George care este director de cabinet.El a fost susținut de prmarelul CUCLEA ca să-i facă loc pentru o funcție surorii amantei(IONELA).Acest analfabet cică are dreptul făcut la Alexandria și este “competent”.Votati PSD !
Anti-PSD Ciuma Rosie pe 28 Iunie 2019, 16:45
#1
ACEȘTI ANALFABEȚI AU AJUNS ÎN FUNCȚII ÎNALTE DATORITĂ OAMENILOR CARE I-AU VOTAT ȘI SUSȚINUT
Sunt o grămadă de SCLAVI PSD:

Prună Marinel, Aura Atheneu, Macavei, Cone, Dumitru Simion, Gheorghe Mihai, Cazangiu, Mihalcea Claudiu, Gruia Gelu, Puti Cosac, Raicu Marian, Petculescu etc.



iată si clipuri cu ei de la mitinguri:



http://m.turnucustiri.ro/stiri-locale/11498-video-cu-papagali-si-catei-rusinea-orasului-turnu-magurele



http://m.turnucustiri.ro/stiri-locale/11448-video-patriotii-teleormaneni-si-au-facut-datoria-la-procesul-lui-dragnea



http://m.turnucustiri.ro/stiri-locale/11353-video-aura-atheneu-si-pruna-marinel-doua-exemplare-din-categoria-protestatar-pesedist-ne-scriu-cititorii



http://m.turnucustiri.ro/comentariul-zilei/11497-foto-angajatii-primariei-turnu-au-semnat-condica-de-prezenta-la-lucru-la-inalta-c*rte-comentariul-zilei
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.