Lectii de furat. Stefan Dragnea continua traditia.

25 Iunie 2019, 21:02 | 3172 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Stefan Valentin Dragnea.

Vin parai fara sa miste un pai. Astia sunt parazitii societatii. Dupa cate se poate observa, nu se produce nimic, doar se muta banii din contul statului in contul familiei Dragnea prin aranjarea unor licitatii. 

Partenerii de afaceri ai lui Dragnea Jr. și ai Tel Drum au câștigat un contract de peste 1,3 milioane de euro pentru paza unor clădiri ale CJ Tulcea, condus de baronul PSD Horia Teodorescu

Firma de pază Europrotect Security din Alexandria a încheiat un contract acord-cadru pentru 2 ani în valoare de 6,4 milioane de lei (fără TVA), adică peste 1,3 milioane de euro, pentru paza a 15 imobile ale Consiliului Județean Tulcea, potrivit anunţului de atribuire publicat în SEAP (portalul guvenamental de transparenţă în achiziţii publice www.e-licitatie.ro).

 Contractul dintre Europrotect Security Alexandria şi CJ Tulcea a fost încheiat pe 26 martie 2019 şi priveşte servicii de pază şi „monitorizare a sistemelor de alarmă”. Contractul a fost atribuit prin licitaţie deschisă după ce au participat 11 firme şi doar oferta Europrotect a fost declarată admisibilă.

Firma Europrotect Security este deţinută de Cristian Baicu din Alexandria, partener de afaceri într-o altă firmă cu fostul şofer al lui Dragnea, Mădălin Ioniţă. Ioniță, la rândul lui, a fost asociat cu Ştefan Dragnea, fiul liderului PSD, în alte companii.

Contractul dintre Europrotect şi CJ Tulcea a fost contestat la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestațiilor (CNSC) şi la Curtea de Apel Constanţa de către firma Romold Security din Vaslui pe motiv că Europrotect nu şi-a îndeplinit corespunzător un contract din 2015 cu Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Bucureşti.

Mai mult, aici>>g4media.ro

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
Vv pe 27 Iunie 2019, 22:02
#7
Ie
Dragnea junior și-a luat și wc -ul de la ferma salcia CIT și mobilierul și a lăsat pe drumurii 80 de oameni care o parte nici șomaj nu au avut
Tr pe 26 Iunie 2019, 10:21
#6
Cr
Dragnea senior certa personalului de conducere al societăților și impunea ca in timpul ierni sa nu trmeata oamenii acasă,dar a venit stefanel și la ferma salcia a trimis oamenii acasă in timpul iernii. Asta Halal educație și buna crestere
Vecinul de la bloc pe 26 Iunie 2019, 09:13
#5
CE TABLOU SINISTRU
Doamneee,cand il vad pe prostul ala de Macavei,imi vine sa vomit.Fac alergie la prosti si slugi.Asta a placut familiei Dragnea dintotdeauna,sa se inconjoare de fraieri si lingai.”Spune-mi cu cine umblii ca sa-ti spun cine esti”.
Mm pe 25 Iunie 2019, 22:40
#4
Fr
Lăsați-l pe stefanel ca va distruge europrotectul cum a distrus ferma salcia pe ce pune mina se alege praful.
Anti-PSD Ciuma Rosie pe 25 Iunie 2019, 22:12
#3
DRAGNEA SĂ PUTREZEASCĂ ÎN PUȘCĂRIE, SĂ NU MAI IASĂ DE ACOLO DECÂT CU PICIORELE ÎNAINTE ÎN 4 BLĂNI
O mizerie de oameni, alege-s-ar prafu și pulberea de tot neamu Dragnea pentru cât rău au făcut.....
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.