Cate dosare se pregatesc pentru Dragnea.

16 Iunie 2019, 12:12 | 2424 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea.

Greul abia începe pentru fostul președinte PSD Liviu Dragnea, aflat acum în penitenciarul Rahova, ca urmare a condamnării la 3 ani și jumătate de închisoare cu executare în procesul angajărilor fictive. Mai multe dosare penale, care îl vizează direct sau indirect, i-ar putea agrava situația juridică. În plus, oamenii săi sunt acum vânați chiar de colegii lor din PSD. Deja, fosta sa consilieră Anca Alexandrescu și prietenul lui Dragnea, Darius Vâlcov, au fost dați afară de premierul Viorica Dăncilă, însă cei mai mulți sunt în continuare în funcție, precum șeful Curții de Conturi, Mihai Busuioc, Adrian Mlădinoiu, secretar de stat la SGG sau Carmen Dan, ministrul de Interne.

Mai mult, aici>>g4media.ro

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
Alex Dima pe 18 Iunie 2019, 22:30
#8
Liviu Olteanu = Aura Atheneu
Liviu Olteanu e de fapt nebuna de profesoră Aura Atheneu care se ducea pe la mitinguri în Capitală să-l susțină pe Liviu Dragnea, intrați pe materialul de mai joi și vedeți comentariile sale:



http://m.turnucustiri.ro/stiri-locale/11353-video-aura-atheneu-si-pruna-marinel-doua-exemplare-din-categoria-protestatar-pesedist-ne-scriu-cititorii



Măi femeie, tu chiar ai ceva la cap, du-te să te consulte un Psihiatru că ești nebună de legat, tu trebuie să fii încuiată și aruncată cheia după tine! Nu te mai uita la Antena 3 (unde ai dat și interviu) că îți întunecă mintea, trăiești în altă lume, paralelă cu cea reală! Ți-au promis cei de la PSD că te fac Inspector Școlar iar acum că a intrat Dragnea la Pușcărie, plângi cu lacrimi crocodil că ți-ai luat-o peste bot rău de tot! Într-o țară normală, tu erai dată afară din Învățământ pt că ai fost să susții un Pușcăriaș, erai Paznic sau Femeie de Servici în Școală !
Nae pe 17 Iunie 2019, 08:25
#7
Lui Liviu Olteanu
Auzi băi j*****e,tu vrei să spui că minerii ăia au venit la Buc*rești să socializeze? Adică tu vrei să spui că oamenii ăia bătuți, femeile alea violate sau cei morți atunci au fost niște legionari băi j**ule comunist? Pizda mă-tii de bolșevic, nu v-a ajuns ce-ați făcut cu țara asta? Dacă n-a răspuns nimeni pentru crimele bolșevicilor în frunte cu Iliescu este pentru că încă mai sunt j**uri ca tine în fruntea justiției. Dar nu e nimic, începe secerișul. Deja un cap al caracatiței roșii a căzut. Urmați voi j**urilor, că de aia țipați. DNA-ul s-a chitit pe voi.
Anti-PSD Ciuma Rosie pe 16 Iunie 2019, 16:50
#6
Pro România = Puiuțu Ciumei Roșii
Nu mai votați măi oameni buni tot aceeași mizerie de oameni! Pro România lui Victor Ponta e aceeași mizerie ca și PSD, doar a plecat de la Ciuma Roșie PSD! Victor Ponta e un lup deghizat în blană de oaie..

.. Ponta e Nepotu' lui ion iliescu, fosta mână dreaptă a lui Adrian Năstase și prieten bun cu Liviu Dragnea.....
Liviu Olteanu. pe 16 Iunie 2019, 16:29
#5
Lui Alex Dima.
Stimabile, esti de-o naivitate fara pereche! (deocamdata nu vreau sa spun mai multe) Hai sa-ti zic cateva-gen "bate saua sa priceapa iapa"):-pe Ilie Gazea l-am cunoscut bine, era un betiv si un tampit notoriu. A fost TRIMIS INTENTIONAT, CA UN FEL DE KAMICAZE, DE CATRE MAFIOTUL DE CRACEA, PENTRU A FI SACRIFICAT SI APOI SA APARA CA VICTIMA A GUVERNULUI PSD SI SA FIE DECLARAT EROU AL STATULUI DE DREPT;- vorbesti ca un diversionist de "mineriada lui Ion Iliescu", dar nu pomenesti nimic(nu stii sau faci pe prostul?) cum au fost primiti minerii la un congres al PNTCD (cu urale si multumiri). Dar de faptul ca dl ministru Basescu le-a asigurat transportul? Dar de Marian Munteanu, marele"revolutior" care s-a dovedit a fi legionar? Tu si alti bastarzi ai regimului comunist credeti ca nu se stie ca "fenomenul Piata Universitatii" a fost o manifestatie sec*risto- legionara.Mi-e scarba de asemenea lepadaturi!
Un votant PROROMANIA. pe 16 Iunie 2019, 15:47
#4
Parerea MEA.
In Romania se va putea vorbi de UN INCEPUT DE DEMOCRATIE numai dupa ce Liviu Dragnea si Klaus Iohanis VOR STA TOATA VIATA IN ACEEASI CELULA-PENTRU TOT RESTUL VIETII- LA INCHISOAREA SPANDAU DIN GERMANIA.Cat despre stat de drept-NICIODATA! (acest fel de stat nu a existat si nu va exista NICIODATA si NICAIERI)
Cum le place lor pe 16 Iunie 2019, 13:57
#3
Fără număr, fără număr
Dacă s-ar lua la verificat toată averea pe care zice că a făcut-o dintr-un salariu de bugetar, s-ar face dosare penale fără număr.
Ipse pe 16 Iunie 2019, 13:21
#2
Ilie Gizea
Știți voi cine e eroul mort ? TATAL VESTITULUI HANDICAPAT TAVI ...sărmanul de el...rămas orfan...bietul animal ...pe cine sa mai terorizeze? Des îl atingea la joaca ...de altfel știați că ataca neputincioșii și femei in virsta?
Alex Dima pe 16 Iunie 2019, 12:30
#1
SPER CA DRAGNEA SĂ PUTREZEASCĂ ÎN PUȘCĂRIE IAR ALĂTURI DE EL SĂ SE DUCĂ TOȚI SCLAVII SĂI
Dragnea nu merită să mai vadă lumina zilei în Libertate, sper să putrezească în pușcărie..... Din cauza lui în 10 August 2018 a fost Jandarmeriada în care a murit ILIE GÂZEA, exact ca în timpul Mineriadei lui Ion iliescu în care au fost bătuți și omorâți oamenii..... Sper să moară în Pușcarie ca Dan Adamescu!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.