Ca la nebuni: Studii de fezabilitate fara finalitate. Mohanu si Danut s-au intrecut la bani aruncati in vant.

12 Iunie 2019, 11:15 | 946 | 2
Bani.

Nicolae Mohanu si Danut Cuclea au avut la dispozitie bani foarte multi pentru a dezvolta orasul. Studiile de fezabilitate fara finalitate au reprezentat una dintre gaurile unde s-au pompat milioane de euro.

Nicolae Mohanu a facut doua studii de ordinul zecilor de miliarde. Danut Cuclea a reusit ca la un singur studiu sa arunce peste 20 de miliarde. Mohanu nu a gasit teren pentru doua parcuri industriale, dar a facut doua studii extrem de scumpe. Nici nu avea cum sa gaseasca pamant, Turnu fiind un oras asezat pe apa. Danut a vrut sa afle de unde vine si unde se duce Dunarea si a dat 500.000 de euro. Acestia sunt desteptii din fruntea Primariei si asa stiu sa cheltuie banii. Studiile prezentate sunt cele mai reprezentative referitor la pregatirea alesilor, sigur au fost facute facultati pentru a arunca banii turnenilor. 

2 comentarii Comentează

 • #2
  Gr pe 12 Iunie 2019, 20:19
  Bani
  PSD-nu-i mai plătiți pe Pieleanu și chiriac ca va duce iar in rahat
 • #1
  Anti-PSD Ciuma Rosie pe 12 Iunie 2019, 11:50
  PSD=CANCERUL ROMANIEI
  Sunt o grămadă de SCLAVI PSD:
  Prună Marinel, Aura Atheneu, Dumitru Simion, Gheorghe Mihai, Cazangiu, Mihalcea Claudiu, Gruia Gelu, Puti Cosac, Raicu Marian, Petculescu etc.

  iată si clipuri cu ei de la mitinguri:

  http://m.turnucustiri.ro/stiri-locale/11498-video-cu-papagali-si-catei-rusinea-orasului-turnu-magurele

  http://m.turnucustiri.ro/stiri-locale/11448-video-patriotii-teleormaneni-si-au-facut-datoria-la-procesul-lui-dragnea

  http://m.turnucustiri.ro/stiri-locale/11353-video-aura-atheneu-si-pruna-marinel-doua-exemplare-din-categoria-protestatar-pesedist-ne-scriu-cititorii

  http://m.turnucustiri.ro/comentariul-zilei/11497-foto-angajatii-primariei-turnu-au-semnat-condica-de-prezenta-la-lucru-la-inalta-c*rte-comentariul-zilei

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.