Foto Ultima ora: Tantarii se pregatesc sa riposteze, daca vor fi atacati de trupele speciale ale Primariei. Locuitorii orasului asteapta sa fie razbunati.

11 Iunie 2019, 17:08 | 1.004 | 2
Tantari.

Declaratia de razboi a Primariei Turnu Magurele nu i-a speriat pe redutabilii tantari, acestia sunt pregatiti de lupta. Dupa cum se poate observa in fotografie, tantari au, si ei, trupe speciale. Va fi o lupta crancena in Turnu. Locuitorii orasului sunt optimisti si asteapta ca trupele Primariei sa iasa la lupta pentru ca nu mai suporta aroganta tantarilor. 

2 comentarii Comentează

 • #2
  Zizi pe 12 Iunie 2019, 15:55
  Pt.analfabetul numit NEAGU
  NEAGULE tot prost ai ramas.Tu faci parte 100% din psd și ești angajat la primărie .Ati se scrie legat.Sunt sigur că cele 5 cuvinte le-ai scris cu CUCLEA și CONE.
 • #1
  Neagu pe 11 Iunie 2019, 22:07
  mai nou
  Tot PENIBILI a-ti ramas - retardatilor

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.