Bomba!! ELY IAGAR , dosar penal pentru frauda la alegerile prezidentiale din 2014, turul doi!

11 Iunie 2019, 12:05 | 2.645 | 14
Ely Iagar.

ELY IAGAR , dosar penal pentru frauda la alegerile prezidentiale din 2014, turul doi!
Roventa , Ely si cum s-or mai numi, usor , usor o iau pe urma lui Dragnea . Toti cei care au furat pentru sau cu Dragnea ajung la PUSCARIE.
Domnisoara , sefa la INS , a votat la alegerile prezidentiale , in turul doi , de doua ori . Ce sa fie , ce sa fie !? Amnezie , alzheimer sau minte scurta ? Domsoara ca sa fie sigura , a votat odata pe lista suplimentara la Bucuresti si inca o data in Turnu Magurele , drept pentru care s-a deschis un …..dosar penal. Ancheta este in plina desfasurare!
Atentie ! Va vine randul ! Shhaideh , Gadea , Fiscuci , Simionescu , Cuclea , Madalin , Cone , Badita SI TOTI CARE ATI FURAT , ATI DISTRUS , ATI UMILIT , cetatenii onesti din acest judet.

14 comentarii Comentează

 • #14
  Veorica si cu Dan pe 12 Iunie 2019, 09:17
  Expiratele astea mai sunt inca in functii?!
  Mai e una Sandu Tatiana pe la Buc*resti,tot prin functie de conducere,pusa de Dragnea.Niste kurwe batrane,propulsate de o alta,Mohanu,din cauza carora rade si injura o tara intreaga Teleormanul.Care sunt competentele lor,ce au facut in politica si pentru cetateni,si pe unde au performat?Una e carciumareasa,iar cealalta isi da ochii peste cap prin Buc*resti,tinand un prost care se ocupa de tractoare si combine pe la Turnu Magurele.Bine,kurwe sunt destule si masculine,numai ca astea stau ceva mai slab cu oralul.Oooof,numai Livache stie asta.Cred ca a sosit vremea sa cascati bine ochii si sa vedeti ce panarame ati girat prin votul vostru,dat PSD.Asa arata niste interlopi politici pe care nu-i recomanda decat slugarnicia si mediocritatea.Dupa condamnarea infractorului Dragnea,iesiti pe strada si vorbiti cu oamenii daca aveti c*raj,ca tupeu stim ca aveti.
 • #13
  Nae pe 12 Iunie 2019, 09:05
  Pagube în funcții
  Toate analfabetele județului cu școli de doi bani au fost puse de infractorul DRAGNEA în funcții publice inalte:Viorica Dancila prim ministru, Carmen-Dan ministru de interne, SANDU TATIANA secretar de stat. Ne meritam soarta!
 • #12
  Hoții la pușcărie pe 12 Iunie 2019, 07:10
  PROSTIA ȘI HOȚIA DIN PSD
  O paiață plină de aroganță și mândrie,fură cot la cot cu cu asistații social,cu tuciurii și toți ceilalți spălati pe creieri.Pentru o funcție pe la Buc*rești sunt în stare de orice josnicie.Ce rușine!Ce scârbă și greață ne provoacă asemenea personaje!Oare cine mai susține asemenea lichele care-și bat joc de lege și democrație?Demisia și la tribunal,hoților!Atât ați învățat de la pușcăriașul Dragnea,să furați și să fiți aroganți.
 • #11
  Mache pe 12 Iunie 2019, 00:47
  Mache
  La pușcărie cu baba asta a mea
 • #10
  Cuclea pe 11 Iunie 2019, 14:55
  Propunere
  Propun să se facă o secie dna in turnu. Sunteți de acord ? Poate incepe cu polaris,ce ziceți?
 • #9
  Seful pe 11 Iunie 2019, 12:46
  Adevar
  Să vedem cum vor scoate banii europeni ale codrea luați cu ajutorul pușcăriașului dragnea .toți cei ce au zis că va stăpâni lumea cu Dragnea acum sa meargă la pușcărie lunga Dragnea săi sugă acadeaua .Osu numele afacut pușcărie pentru Dragnea și acum a rămas pe dinafară....moarte pupinc*ristilor
 • #8
  Cracea pe 11 Iunie 2019, 12:41
  Frauda
  Păi sa spuna cei care au fost la secția de votare cu simionescu cum au fost amenințați de acest orfan fara scrupule,ca o sa si piardă locul de munca daca nu cooperează în a frauda.s a vorbit foarte urat. Sa vina dna-ul. Tic tac tic tac. E vorba doar de timp.
 • #7
  chirigiu pe 11 Iunie 2019, 12:32
  @Cătălin
  Crăcea pentru ce? A fost la conducerea Primăriei cumva idiotule?
 • #6
  Catalin pe 11 Iunie 2019, 12:21
  Important
  Cracea când ii urmează?
 • Incarca mai multe comentarii

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.