Zvon: Turris Oltul Turnu Magurele vinde locul din liga 2.

07 Iunie 2019, 14:13 | 5141 vizualizări | 22 comentarii
Car Universal
Turris.

Asa se vorbeste prin oras. Cine vrea sa afle mai multe ii poate intreba pe domnul director Madalin sau pe  Macavei, unul dintre prietenii buni ai printului de TR. 

Citeşte şi
Comentarii (22) Adaugă comentariu
Adrian pe 16 August 2019, 17:20
#22
Stadion
Ce rau vedeti k sa construit un stadion cochet la Turnu Măgurele si k are orasul echipa in liga 2
Caragiale pe 13 August 2019, 22:50
#21
Fc turris plm
Vai de plm de prosti reatarzi, va buc*rați ca aveți un stadion construit de la zero unde vedeți un meci, și ala de liga 2, deci fix pwla, dar de ce nu sa construit un spital de la zero unde ar fi mers o grămada de oameni zilnic ??? O școala ???? Retarzilor !!!!!!
Crin pe 12 Iunie 2019, 02:31
#20
Stadion
Gata tata,sa rezolvat si cu stadiinul,asa zice UNU prost pe mesaj. Ce dracu economie sa faca daca sunt rupti in c*r . Bine ca te pricepi la economie,esti #hastag sigur. Vad ca nu ai nevoie de nimic amarule,noi poate avem si timp si drag de echipa asta,sigur nu de tine basinos prost care te crezi cu economie in cap patrat ca sergiu de la copaci . Huuuuuuuuu
Nr 12 pe 11 Iunie 2019, 22:31
#19
Pentru ion nume drag
Nea ioane,nea ioane

Ai vorbit azi ca din basme

V am batut la voi acasa

Ca nu ti am gasit nevasta

Ca tare frumos era

Sa o batem si pe ea

Ne am multumit cu putinul

Voicu a dat ca cu tunul !

Eu te las in lumea ta, lumea crede ce o vrea

Dar mai dute in pl mea . Prust

Ovidiu pe 11 Iunie 2019, 20:29
#18
Turris-Oltul Turnu Măgurele
Alo !Cei care doriți desființarea acestei echipe, aflați că și-au adus antrenori de portari pe Matache, fostul jucător al lui Dinamo. Este bine? Sau este gaură în bugetul Primăriei?Dacă este gaură, strâmbați din nas și marș la meciuri să cumpărați bilete! Stați fără grijă, nu vă recnoaște nimeni. Proștii invidioși, fără pasiuni, nu sunt băgați în seamă. Am înțeles că-i plătește Crăcea contractul pt că și-a dat seama că echipa de fotbal este un vehicul electoral.Boilor invidioși !Multă mwie (adică m**e) din partea susținătorilor echipei Turris-Oltul Turnu Măgurele ...din liga a 2-a.
Ion pe 11 Iunie 2019, 08:50
#17
Eu cred
Loculin liga 2 trebuia sa fie al lui fcu 1948 craiova nu al unor penali care au cumparat meciuri
UNU pe 10 Iunie 2019, 10:11
#16
Economie pentru oras
Foarte bine fac ! Orasul va face economie de cateva miliarde, ce se duc pe intretinerea stadionului . Daca Basinosul(stafan valentin dragnea) si Spelbul(Madalin) vor fala sa o faca pe banii lor, ca orasul asta nu-si permite o echipa in liga a 2-a.
Crin pe 09 Iunie 2019, 20:27
#15
Pt zvon si sport fara politica
Cine va cerut sa tineti voi doi cu echipa?

Cine va cerut voua bani ?

Ce bani dau cei de la primarie catre echipa asta ?

Doi retarzi care papa caca si vorbesc in numele altor microbisti din oras.

6..700 de microbisti din Turnu vin in tribune la fiecare meci jucat acsa !

Sper sa vina si din judet anul asta,sunt destui oameni de fotbal care vor sa vada un meci de liga 2 a.

Iar voi cei cu caca in gurita continuati ca nimeni nu o sa va opreasca .

Turris nu moare

Turris nu moare

Zvon pe 09 Iunie 2019, 18:44
#14
Zvonut
Ce tineti atat cu echipa de fotbal? Cu toti lingusitorii? Ei va dau sa mancati? Ei va iau dumicatul de la gura si voi ii pupati in cut, pupinuristilor, sunteti numai corupti care tin cu primaria, loc*ri de munca nu fac in oras, facem stadioane, soselele stau neasfaltate de 3 luni, se prefac ca lucreaza la ele si isi iau pauza de masa 3 ore. Rusine.
Sport fără politică pe 09 Iunie 2019, 09:40
#13
Doamne,câtă prostie !
Nu știu și nu înțeleg ce îi determină pe unii oameni să laude stadionul și echipa de fotbal finanțată de progenitura unui condamnat penal pentru corupție.Care sunt avantajele lor,bunăstarea și felul în care trăiesc,având în vedere că în Turnu Măgurele totul este praf.Nu sunt loc*ri de muncă pentru tineri,dar nici perspectiva unora noi nu există.De ce să ne buc*răm,pentru ce?Doar pentru că unii își răsfață orgoliu prin tribuna oficială,plătind niște sportivi veniți de pe oriunde,din banii noștri?Este extrem de grav unde am ajuns,pe cine proslăvim și de ce grozăvii am ajuns să ne buc*răm.Să sperăm că zvonurile se vor adeveri,iar cei cu creierii spălați de Ciuma Roșie să se trezească odată.
Crin pe 08 Iunie 2019, 11:28
#12
Stadion
Astea care vorbesc de stadion,de echipa,oare ati intrat sa vedeti ce frumusete avem in oras !

La mancat de cacat nu va intrece nimeni,ce vreti sa faca copii prin oras,sa traga pe nas?

Stadionul asta este si pentru fane care papa caca,si pentru cetatea,si pentru cei care platesc taxele cerute in consiliul local de niste consilieri cu viza de flotant.

TURRIS NU MOARE

Pe 25 06 2019 mergeti la stadion sa asistati la primul antrenament si sa le dorim bun venit noilor achizitii la TURNU MAGURELE
Nicu pe 08 Iunie 2019, 10:42
#11
Despre stadion
Oameni buni ai orașului, lăsăm politica și vorbim de echipa de fotbal. Cît de râu ar fi că turneni să poată vedea un meci de fotbal din liga 2 ! Orice echipa are nevoie de un sponsor, indiferent de culoarea politică . Dacă vă buc*rați că stadionul se va încuia cu lacăte,este problema dumneavoastră .Eu sper că pe stadionul nostru sa vedem meciuri interesante .
Nu se mai arunca cu banii pe 08 Iunie 2019, 09:07
#10
FRICA DE ALTE DOSARE PENALE
Este exact rezultatul muncii lor,evaziune la firmele care aduc banii negrii în fotbal prin hoție,împreuna cu prostia ”patronilor”.Hai,iubitorilor de sport si PSD,ce mai spuneti de asta?!Sunteti mintiti si prostiti in fiecare zi.Stadionul Municipal este al intregii comunitati,nu numai pentru distractia unor infractori dovediti.De ce sala de sport si terenurile de la graniceri sunt inchiriate cu ora,iar stadionul este functional doar pentru unii?
Fane pe 08 Iunie 2019, 00:34
#9
Comentatorii de căcat
Băi proștii p...lii tot mai aveți c*rajul să vorbiți? Căcatule, gata, s-a terminat! PUNCT! Echipa din Saelele este deja istorie, doar ayatollaul vostru este la zdup. Finita la comedia! Se pune lacătul pe stadion!
Ovidiu pe 07 Iunie 2019, 21:10
#8
Turris-Oltul Turnu Magurele
Cat de prosti puteti fi !? Nu cumva o cumpara Cracea ?Nu va este greata de la atata cacat mancat ?Boilor!
Crin pe 07 Iunie 2019, 16:35
#7
Prust
Iar au ineput mancatorii de caca?
Gogaie pe 07 Iunie 2019, 14:35
#6
Nu cred
Dați niște știri, de fapt nu sunt știri sunt niște cuvinte scrise aiurea din 3 fraze.. Ceva concret nu crezi ca poți sa dai și tu.
Catalin pe 07 Iunie 2019, 14:19
#5
Se pote?
Se poate sa mâncați atât de mult cacat?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.