VADUVA AURELIAN, un penal ordinar. Toti hotii s-au adunat in Primaria Municipiului Turnu Magurele - ne scriu cititorii.

07 Iunie 2019, 01:41 | 3095 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu Magurele.

VADUVA AURELIAN ESTE OMUL TIGANILOR DIN TURNU MAGURELE,CEL CARE LE FACE PROIECTE PT CASE SI SE FACE CA NU VEDE CE SE CONSTRUIESTE FARA AUTORIZATIE SAU SE DEPUNE UN PROIECT LA PRIMARIE, MAI EXACT LA BIROUL URBANUS, SI PE TEREN SE CONSTRUIESTE ALTCEVA. CE FACE INGINERUL VADUVA AURELIAN IN ORASUL ASTA IN PRIVINTA VERIFICARII SI AUTORIZARII CONSTRUCTIILOR SE NUMESTE CEL PUTIN ABUZ IN SERVICIU. NU SE PLATESC TAXE PT. DEMOLARE RESPECTIV CONSTRUIRE, NU SE PLATESC IMPOZITE .......CONSTRUCTIILE NU SUNT DECLARATE CA FIIND TERMINATE......E UN OBICEI IN ORASUL ASTA. OBSERVATI CA MAJORITATEA CELOR CE AU CONSTRUIT CASE(ADICA TIGANI) AU SI CASA VECHE IN CURTE NEDEMOLATA, DE FAPT EI LA CASA ACEEA PLATESC IMPOZIT.....SI ACEST LUCRU SE CUNOASTE DE CATRE RESPONSABILII DIN PRIMARIE IN FRUNTE CU PRIMARUL.........VOR VENI VREMURILE CAND SE VOR IMPOZITA CORECT ACESTE IMOBILE CONSTRUITE FARA NIMA...SA VEDEM DIN CE LE VOR PLATI.....

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
chirigiu pe 10 Iunie 2019, 15:49
#6
Lui .
Mă-ta a avut accese zoofilice în tinerețe? Numai așa se explică nivelul tău, care nu e departe de cel al unui gibon retardat. Marș în p***da mă-tii și nu ne mai polua cu damful prostiei tale, pentru că literalmente ești prost de puți.

Gaudi pe 07 Iunie 2019, 19:26
#5
e real
In Turnu Măgurele s-au construit o mulțime de bordeie masive cu turnulețe. Presupunând prin absurd că au autorizații, Văduva merită scuipat pentru hidoșenia acestor construcții. Ești mizerabil stimabile!
ilie de la scularie pe 07 Iunie 2019, 15:00
#4
aiureli
Balane bati campii si mananci kko cu polnicul. Probabil ca nici nu-l cunosti si te iei dupa barfele unor tampiti.
Dan Bălan pe 07 Iunie 2019, 12:45
#3
.
Vaduva Aurelian face parte din angajatii primariei Turnu Magurele care au obtinut postul conc*rand cu intelectuali de renume ai acestui oras, cu studii superioare, dar postul a fost ocupat de acest analfabet cu diploma falsa luata de la Alexandria pt ca asa cum se obisnuieste la primarie xel care trebuie sa ocupe postul primeste si rezultatul subiectelor. Toti angajatii primariei condusa de Cuclea, astfel au obtinut posturile in primarie, daca sunt supusi unor probe de inteligenta nu corespunde niciunui elev de clasa primara. De exemplu iubita lui Cuclea este consilier juridic, iar ea are o diploma falsa de la protectia mediului. Rugam organele competente sa faca verificari la primaria Turnu Magurele. Pop**atie disperata, imbatranita, copiii pleaca inafara pt ca nu au loc*ri de munca. Toti incestitorii sunt respinsi de psdisti din primarie in frunte cu liviu dragnea. Acestui individ îi trebuie triplata pedeapsa pt distrugerea judetului.
. pe 07 Iunie 2019, 08:23
#2
.
Craceo, Craceo, te certi cu prietenii tai ? Idiotule, nevasta lui Vaduva a fost pe lista de consilieri PD-L. Adica a fost colega cu tine. Incompetentule ! Iar tu, ba, ragabeja, esti mai urat ca dracu, sa stii !!!

Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.