Cinci proxeneti din Teleorman au fost arestati in Portugalia. Douazeci de femei captive au fost eliberate.

6 Iunie 2019, 16:30 | 3.090 | 1
Prostitutie.
Car Universal

Reţea de prostituţie românească, anihilată în Portugalia!
Cinci proxeneți din Teleorman!
Douăzeci de femei captive au fost eliberate!

Autorităţile portugheze au destructurat o reţea de prostituţie activă în mai multe ţări europene, arestând marţi în nordul ţării opt români, în cadrul unei anchete derulate din decembrie în cooperare cu Europol, relatează AFP.
"Acest grup care opera în Portugalia şi în alte ţări ale Uniunii Europene profita de vulnerabilitatea victimelor", a precizat poliţia de frontieră (SEF).
Cinci proxeneți sunt din Teleorman!

Unul dintre ei și cel mai cunoscut, în urma scandalurilor cu săbii și topoare pe stradă, inclusiv la un service auto din municipiul nostru, este Vasile Dănuț, zis Artur, din Alexandria.

Operaţiunea a permis eliberarea a circa 20 de femei de naţionalitate română care au beneficiat de asistenţă psihologică din partea unei echipe specializate în ajutorarea victimelor.
La operaţiune au participat peste 100 de inspectori de poliţie din cadrul SEF dar şi din alte poliţii naţionale.
Suspecţii au fost inculpaţi pentru trafic de fiinţe umane, asociere criminală, proxenetism în formă agravată şi spălare de bani.

sursa: totalimpact.ro

1 comentariu Comentează

  • #1
    Nedelcu pe 6 Iunie 2019, 18:27
    ACEȘTIA AVEAU LEGĂTURI CU FRAȚII CODREA, AȘA AU "PORNIT" ȘI EI.....
    Clanul acesta avea legături cu Frații Codrea, așa au pornit și ei: Droguri & Femei la Produs.....

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.