A venit momentul! Trebuie organizate proteste in fata Primariei Turnu Magurele si aduse televiziuni. Este obligatoriu sa facem ceva, nu trebuie sa-l asteptam pe Iohannis. Mafia pesedista trebuie sa plece.

1 Iunie 2019, 17:16 | 2.509 | 12
Primaria Turnu Magurele.

Trebuie sa gonim mafia din Primarie. Un primar este obligat sa lucreze pentru turneni, nu pentru mafie. Trebuie sa cerem demiterea primarului. PNL si USR sunt obligate sa faca tot ce este legal pentru a demite actualul primar. Turnenii nu mai au rabdare, timpul trece degeaba. Mafia isi apara interesele si saboteaza orasul. Trebuie sa iesim si sa atragem atentia autoritatilor centrale. Procurorii trebuie sa intre in Primarie. PNL si USR trebuie sa actioneze acum, turnenii nu mai au rabdare. Mafia si-a batut joc de oras prea mult timp. A trecut un sfert de secol, ce mai asteptam. Jos Mafia!

12 comentarii Comentează

 • #12
  Mitică de la măcelărie pe 3 Iunie 2019, 00:07
  Pentru Ovidiu
  Trebuia să vină Liviu Nicolae Dragnea dar pentru un timp este .....reținut... boule!
 • #11
  Un alt cetatean pe 2 Iunie 2019, 20:21
  catre cetatean
  Cine a spus ca vine Cracea?!Pai,lasati-l pe Cuclea si echipa lui,pana se alege prful si pulberea de oras si zona asta.Sau vreti sa-i dati 5 mandate ca lui Mohanu pana va fura si rufele de pe sarma,si o sa goneasca si pasarile din copaci.Alternanta la conducere trebuie sa se faca dupa cel mult doua mandate.Ajunge,nu se vede ce-au facut in atatia ani si ce loc*ri de munca mai sunt in oras?
 • #10
  Nicu pe 2 Iunie 2019, 16:06
  Mafia Psd-ista
  Local urban este o societate fantoma prin care sunt drenati banii cetățenilor în buzunarele lui CONE, CUCLEA și clientelei PSD:Kafka,Ovedenie,Gevacom,Carpatin.Daca pe timpul lui Roșulescu această instituție publică avea 10 angajati acum are 100 de angajați care nu produce nimic irosind banii cetățenilor. Rămâne de văzut cine semnează și aprobă devizele de lucrări ale acestei instituții fantomă, trebuind să răspundă în fața legii. Că să -și
  justifice activitatea unii taie iarbă, alții sunt cu drujba, alții taie frunze la câini sau merg la ICCJ să susțină infractorul. Fără îndoială avem de-a face cu o instituție "serioasă "care suge banul public.
 • #9
  Cetatean pe 2 Iunie 2019, 12:32
  Vvv
  Si sa vina Cracea....inlocuim pe dracu cu fratesu.
 • #8
  Dinu Valeriu pe 2 Iunie 2019, 09:11
  Uniți împotriva Ciumei Roșii la viitoarele alegeri
  Până la proteste și televiziuni,cetățenii care au votat PSD trebuie să conștietizeze cât de toxic și distrugător este acest partid.Și cât de mult am fost mințiți și furați în timpul în care am fost conduși de către PSD.O informare mai bună împreună cu un gand bun și speranță pentru viitorul copiilor și nepoților noștri,pot scoate din mocirla în care suntem afundați de peste 25 de ani,un oraș care arăta altfel decât azi.Nu vă mai lăsați prostiți și amăgiți de o haită de hoți și incapabili.
 • #7
  CASA VICTOR... pe 2 Iunie 2019, 07:18
  SUSTINATOR . PSD.
  OAMENI BUNI.
  CASA VICTOR UN SUSTINATOR PSD
  TOATE PETRECERILE PSD SE DAU LA CASA VICTOR
  PIATA DIN CENTRU DE LA G URI IA FOST CEDATA O BUNA PARTE DE TEREN . NIMENI NU SA SEZIZAT.
 • #6
  Anti-PSD Ciuma Rosie pe 1 Iunie 2019, 23:00
  IATĂ LISTA RUȘINII PSD DIN TURNU
  Sunt o grămadă de SCLAVI PSD:
  Prună Marinel, Aura Atheneu, Dumitru Simion, Gheorghe Mihai, Cazangiu, Mihalcea Claudiu, Gruia Gelu, Puti Cosac, Raicu Marian, Petculescu etc.

  iată si clipuri cu ei de la mitinguri:

  http://m.turnucustiri.ro/stiri-locale/11498-video-cu-papagali-si-catei-rusinea-orasului-turnu-magurele

  http://m.turnucustiri.ro/stiri-locale/11448-video-patriotii-teleormaneni-si-au-facut-datoria-la-procesul-lui-dragnea

  http://m.turnucustiri.ro/stiri-locale/11353-video-aura-atheneu-si-pruna-marinel-doua-exemplare-din-categoria-protestatar-pesedist-ne-scriu-cititorii

  http://m.turnucustiri.ro/comentariul-zilei/11497-foto-angajatii-primariei-turnu-au-semnat-condica-de-prezenta-la-lucru-la-inalta-c*rte-comentariul-zilei
 • #5
  Ovidiu pe 1 Iunie 2019, 22:40
  Iohannis
  Mâine, nu știu dacă poate veni.Dar,vă rog, să stați ca si până acum,în fața Primăriei, pt că luni,vine sigur. Nu știu ora exactă, dar de venit, este sigur că vine. Îl așteaptă Crăcea la terenul cu panouri fotovoltaice să-i dea motorină?
 • #4
  turnean pe 1 Iunie 2019, 22:29
  sesizare
  Da, autoritatile competente trebuie sa se sesizeze din oficiu in legatura cu clica psd-idta din primarie deoarece sunt complici la toate neregulile si furturile din banii contribuabililor si ai statului si au tainuit totul cu privire la seful lor, detinutul Dragnea si la dispozitiile date de acesta .
 • #3
  Cristian pe 1 Iunie 2019, 20:30
  PSD
  Ce proteste frate ca lumea acolo este spalata pe creier, habar nu au pe ce lume traiesc au ramas acolo doar prnsionarii comunisti care voteaza psd ca idiotii. Sunt atat de incuiati incat nu isi dau seama in ce saracie traiesc acolo. Este varza tot orasul si o mizerie de nedescris.
 • #2
  Gigi pe 1 Iunie 2019, 18:17
  Jos Cuclea!
  Asa este! Un grup a distrus orasul!
 • Incarca mai multe comentarii

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.