Politia Turnu Magurele a ajutat PSD sa care lumea la votare.

27 Mai 2019, 12:06 | 2.473 | 4
Politia.

Politia Turnu Magurele a facut tot posibilul pentru ca PSD Turnu Magurele sa care cat mai multa lume la votare. Conducatoriii auto erau opriti in trafic in functie de culoarea politica. Unii au fost urmariti si amendati.  Stop! PNL, amenda pe loc. PSD, liber. 

4 comentarii Comentează

 • #4
  MUIE PSD DRAGNEA pe 27 Mai 2019, 23:55
  RAHOVA = DRAGNEOVA LUA LA MUIE
  Acest Grup Infracțional Organizat numit PSD este o sursă constantă de infractori, de condamnați penal: Ion iliescu (Mineriade), Adrian Năstase, Dragnea etc.
  Cât de Proastă e Lumea, Ciuma Roșie a obținut un scor electoral mult prea mare, cum să Votezi un asemenea Partid plin cu Hoți??? Sclavii săi din Jandarmerie trebuie dați afară toți, Jandarmeria trebuie desființată iar Poliția reorganizată!
 • #3
  Dumi pe 27 Mai 2019, 14:00
  Să se aplice legea pentru toți
  Să pornim cu toții,toți care avem cunoștințe despre astfel de fapte, plângeri penale tuturor complicilor pentru furt.
 • #2
  MUIE DRAGNEA pe 27 Mai 2019, 12:17
  MUIE PSD
  Ati pierdut fraierilor!! Dragnea te vrem la puscarie
 • Incarca mai multe comentarii

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.