Nota de plata pentru PSD Turnu Magurele.

27 Mai 2019, 09:00 | 2.310 | 2
Primaria Turnu Magurele.

Astia trebuie f......  rau de tot pentru ca altii sa nu isi mai bata joc de oameni si de oras. 

2 comentarii Comentează

 • #2
  ionela pe 28 Mai 2019, 09:23
  sarbatoare nationala 27 mai 2019
  cum o fi sa vezi ca o tara intreaga sarbatoreste condamnarea ta? grin grin grin grin grin nea Nelu, stai cuminte, sa nu ne faci vrea surpriza pana nu gasim sampanie grin grin grin grin grin
 • #1
  Unul trecut prin multe pe 28 Mai 2019, 09:01
  Nu va mai lasti dusi de nas
  Daca mai exista putina demnitate,onoare si onestitate la consilierii locali ai PSD,acestia ar trebui sa-si prezinte demisiile sau sa nu mai accepte directive si ordine pentru toate proiectele mizerabile dictate de la conducatorii actuali.Daca aveti copii,daca unii dintre voi sunteti si bunici,ganditi-va si la viitorul lor,nu numai la avantajele si smecheriile scoase si propuse de un singur cap.Toate neregulile facute pana acum vor fi aflate si sanctionate.Si terminati odata cu slugarnicia si obedienta fata de sefii din politica.Asta daca aveti ceea ce va spuneam mai sus.

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.