Ultima ora: Toti turnenii vor merge la alegeri.

25 Mai 2019, 14:09 | 1808 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Alegere.

Maine o sa aleaga toata lumea, unii vor alege sa mearga la vot, altii vor alege sa nu mearga. Fiecare dupa cum il lasa inima.  

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
Doar eu pe 25 Mai 2019, 16:38
#6
Pt PSD
Tot PSD-ul va câștiga pt fraierii de Tuneni ii va vota! I-au cumpărat cu diverse,cu banii iar țiganii și bătrânii și amărâții ii vor vota! Nu va mai plângeți pt ca tot ei câștiga! Mai bine ieșiți la vot și dati-i jos de la putere!
ilie de la scularie pe 25 Mai 2019, 15:59
#5
aiureli
Andrs, can ti-ai facut ultimul control la bibilica?
Adi pe 25 Mai 2019, 15:42
#4
A
Cuclea a umblar prin Catanga sa nu voteze lumea la referendum. Ca fost turnean va indemn sa votati contra PSD si DA la referendum.

MUIE PSD. MUIE CUCLEA. MUIE DRAGNEA.
Anti-PSD Ciuma Rosie pe 25 Mai 2019, 15:28
#3
Pt Postacul Ciumat Andrs
Taci dreaku de asistat social retardat ce ești, tu ești în stare să-ți vinzi tot neamul pt un ciurel cu mălai, 1 litru de ulei și o găleată roșie cu PSD! Ducea-v-ați dracu' la cimitir toate ciorile spurcate leneșe asistate social.... Analfabetu' dracu, pune mâna și învață să scrii corect gramatical!



IEȘIȚI OAMENI BUNI LA VOT DACĂ NU VREȚI CA TOATE CIORILE ASISTATE SOCIAL, TOȚI ANALFABEȚII, BEȚIVI, BABE + MOȘI SĂ VOTEZE ÎN LOCUL VOSTRU ȘI SĂ VĂ DECIDĂ VIITORUL....
Andrs pe 25 Mai 2019, 14:51
#2
Vreti NEOMARXISMUL?
Pt.ce sa voteze neomarxistii?In Tr.Magurele nu mai este necesara agricultura?Vor sa traiasca in triburi si paduri asa cum doresc neomarxistii USR PLUS?Sezi blind.Vou ati nimicit.
Anti-PSD Ciuma Rosie pe 25 Mai 2019, 14:28
#1
IEȘIȚI LA VOT SĂ STÂRPIM CANCERUL PSD, VOTAȚI DA LA REFERENDUM & USR-PLUS
Ieșiți dragi turneni la vot să stârpim Ciuma Roșie PSD, acest Cancer al României care a condamnat țara la sărăcie și au furat de au rupt.... Votați DA la Referendum și USR-PLUS ! Dacă Nu vă place cum arată orașul nostru, ieșiți la vot și votați împotriva Ciumei Roșii PSD, Cancerul României.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.