Rise Project: Legaturile lui Dragnea cu "statul paralel".

24 Mai 2019, 22:13 | 1.051 | 0
Teldrum.

Gruparea Dragnea și “statul paralel” au petrecut împreună primăvara arabă. Tel Drum a trimis în avangardă generali de spionaj ca să deschidă piețe în Libia și în Republica Moldova.

Miercuri, 2 mai 2012, ora 02:54 PM. Din Libia până în Teleorman sunt aproape trei mii de kilometri și câteva diferențe culturale.

Dictatorul Muammar al-Gaddafi e mort de șase luni, Liviu Dragnea conduce încă județul. La București, Victor Ponta depune jurământul și preia Palatul Victoria pentru următorii trei ani și jumătate.

Afacerile topesc însă distanțele.

“Domnule Pitiș”, începe un mesaj intrat în după-amiaza aceea pe conturile de Gmail și Yahoo ale directorului Tel Drum. Intitulat “Libia”, raportează pe două puncte:

Mai mult, aici>>riseproject.ro

 

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.