Danut Cuclea: - Salariul si pensia minima vor creste peste asteptari.

23 Mai 2019, 14:32 | 1801 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Danut Cuclea.

Primarul din Turnu Magurele a declarat ca salariile si pensiile vor fi marite la un nivel record. Marirea din pix si peste noapte este de fapt o umflare artificiala. O marire sanatoasa nu se poate face fara deschiderea de fabrici(locuri de munca). Degeaba marim daca ii scadem valoarea. Veniturile trebuie sa creasca prin valoare. Cum se adauga valoare?! Locuri de munca, investitii, etc. Cate locuri de munca a facut PSD-UL? Marind, din pix, salariile creste inflatia si ne invartim in jurul cozii. Foarte grav - imprumutam bani pentru a cheltui, in loc sa facem investitii. 

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Psd pe 24 Mai 2019, 07:50
#4
Hai Psd
Stati linistiti Pnl pînă Luni si laurmasa nu va topiti
Viorel pe 24 Mai 2019, 07:43
#3
Prostia nu doare, dar se vede și se simte
În acest caz,OLIGOFRENII sunt reprezentați de un .(punct).Prostia prin zonă continuuă să se târască,numai că nu mai are aceeași ”forță”.În concluzie,CRETINII vor vota împotriva copiilor și nepoților lor,împotriva oamenilor onești,a progresului și a normelor europene.
adi pe 24 Mai 2019, 06:28
#2
a
Ăsta a văzut ca are Dragnea gagica tânără și s-a dus la generala sa ia și el una mai mica. Mare prostovan Curtea ăsta. Numai prostii îl votează.
. pe 23 Mai 2019, 17:05
#1
.
Lasa, ca destul a taiat Basescu, tot din pix . Votam PSD, bai, oligofrenilot, numai sa va ofticati voi !!!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.