Primarul în inspecţie!

21 Iunie 2010, 22:32 | 1050 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal

 Ar părea titlul unui film de comedie, cu celebrul Luis de Funes, însă este chiar realitatea. Domnul Mohanu, împreună cu două ajutoare, nevăzând ridicolul situaţiei, a ieşit pe teren să verifice dacă s-a tăiat bine iarba.
 
 Iarbă la câini, probabil, căci oraşul e plin de iarbă crescută după ploile din ultima vreme. Aşa cum am mai scris, bălăriile de la intrarea în oraş sunt semn că primarul taie iarbă la câini în parc, nu că-şi face datoria de edil. La fiecare vânt niţel mai puternic, e plin oraşul de crengi şi copaci rupţi. Nimeni nu verifică starea  copacilor, nimeni nu ia măsuri să se taie ramurile sau chiar  copacii care sunt pericol pentru cetăţeni. Proprietarii de maşini le lasă parcate acolo unde nu sunt pomi pentru că le e teamă că ,la un vânt tare, cade vreo cracă pe maşină. Văzându-l pe domnul primar  cum dădea indicaţii subalternilor, ne gândeam că dânsul crede că aceştia fac ce li se spune. Eroare gravă.
 
   Lipsa de autoritate a primarului este simţită, de exemplu, la fosta unitate militară, acolo unde gardienii vând, fără teamă, coşuri de gunoi şi bănci ale primăriei. Ştim că firma D.P.J.  nu a mai plătit salarii de două luni, gardienii au ajuns să vândă din ceea ce păzesc pentru a-şi obţine o sursă de supravieţuire. Domnul Mohanu, în loc să se implice în rezolvarea acestei probleme, se plimbă prin oraş să vadă cum creşte iarba. Ar trebui că dumnealui să verifice câţi din cei care stau în primărie mai trebuie să rămână. Sunt foarte mulţi acolo, ca mazărea pe vrej, se calcă în picioare si mulţi sunt inutili. Îl întrebăm pe domnul primar: câţi pensionari sunt angajaţi la primărie? De ce nu sunt trimişi acasă? Ba, mai mult, unii pensionari angajaţi sunt trimişi la Bucureşti la mitingul sindicatelor. Probabil în dublă postură, de bugetar şi pensionar. Doi într-unul, ca în celebra reclamă.
 
  Domnule Mohanu, dacă aţi avea un minim simţ al moralităţii, ar  trebui să ne răspundeţi. Dar, din păcate, de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere.

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.