Primăria - sat fără câini!

21 Iunie 2010, 21:40 | 991 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal

 Angajaţii primăriei şi ai DPJ-ului au salarii foarte mici şi nici nu sunt plătiţi la timp. Situaţia de incertitudine este menţinută şi prin faptul că paza oraşului va fi asigurată de o firmă privată şi agenţii de pază nu ştiu dacă îşi vor păstra locurile de muncă. Licitaţia a fost câştigată de firma care nu trebuia, iar cealaltă firmă de pază, favorita primăriei, a făcut contestaţie. Angajaţii DPJ-ului primesc preavize, după preavize, menţinându-se o stare care încurajează furtul.
 
  Cum cei mari îşi văd de afacerile lor, şi cei mici trebuie să se descurce pentru strictul necesar traiului. Această brambureală, creaţă de o administraţie iresponsabilă, trebuie să înceteze urgent  pentru interesul oraşului, dar se pare că oraşul este în slujba unor oameni puşi pe înavuţire. Până când se hotărăşte primarul al cărui interes îl slujeşte, angajaţii DPJ-ului aplică o lege nescrisă din timpul comunismului, şi anume: " de unde munceşti, de acolo trebuie să trăieşti". Se vinde tot  ceea ce se găseşte în locurile unde fac pază. Nu putem însă să-i învinuim pe gardieni, din cauză că sunt bătaia de joc a şefilor. Am văzut coşuri de gunoi prin curţile oamenilor, coşuri cumpărate de la gardieni.

Ar fi comic dacă n-ar fi tragic. Aşteptăm măsuri din partea factorilor de decizie din administraţia locală.

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.