Liviu Dragnea, luat in vizor de nemti. Fabricile nemtilor sau saracia si coruptia PSD.

14 Mai 2019, 15:07 | 983 | 1
Geta Troncea.

Postul public german de televiziune: Cum au fost neglijați copiii instituționalizați de care trebuiau să se ocupe angajații fictivi de la Direcția de protecție a copilului Teleorman

Postul public de televiziune german Das Erste a difuzat un reportaj din Teleorman, unde a încercat să stea de vorbă cu personajele din dosarul angajărilor fictive. Das Erste prezintă cazul unor copii instituționalizați care ar fi fost neglijați din cauza corupției de la Direcția pentru protecția copilului Teleorman.

 

Redăm mai jos reportajul postului public de televiziune din Germania intitulat ”Fără putere în fața lui Liviu Dragnea?

Mai mult, aici>>g4media.ro

 

1 comentariu Comentează

  • #1
    MUIE PSD ! pe 23 Mai 2019, 11:17
    MUIE PSD ! MUIE DRAGNEA ! MUIE CIUMA ROSIE !
    MUIE PSD ! MUIE DRAGNEA ! MUIE CIUMA ROSIE !MUIE PSD ! MUIE DRAGNEA ! MUIE CIUMA ROSIE !MUIE PSD ! MUIE DRAGNEA ! MUIE CIUMA ROSIE !MUIE PSD ! MUIE DRAGNEA ! MUIE CIUMA ROSIE !MUIE PSD ! MUIE DRAGNEA ! MUIE CIUMA ROSIE !

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.