Video Liviu Dragnea o Belina.

8 Mai 2019, 22:17 | 2.042 | 12
Liviu Dragnea.

Adevărul despre Dragnea, băi pesediștilor! Priviți și ascultați-i pe acești oameni, că nu mint, săracii de ei!

Passport Productions a realizat un nou reportaj in judetul Teleorman, de aceasta data chiar pe celebra insula Belina, pe care Liviu Dragnea si-a trecut-o in proprietate personala cu ajutorul Tel Drum. Jurnalistii au stat de vorba cu localnici, acestia aratand cat de mult a mintit Liviu Dragnea in legatura cu Belina.

„Coruptia in Teleorman si cu atat mai mult pe Belina nu e deloc ceva abstract. Acolo, asta inseamna, ca de la o zi la alta cineva ti-a luat pestele de pe masa si ti-a oprit violent accesul pe insula care de generatii a fost zona locala de pescuit, iar pana in 2011 baza economica a zeci de pescari industriali. Si familiile lor bineinteles.

 

Nicaieri in lume nu exista prezumtia de nevinovatie pentru politicieni in ochiul publicului. Noi, care am ascultat marturii ale oamenilor din Teleorman, si am petrecut mult timp pe insula Belina, putem sa spunem ca Liviu Dragnea este vinovat.

Timp de 20 de ani Dragnea a detinut cele mai inalte pozitii publice din judet. Si a pretins ca a lucrat in folosul comunitatii. De fapt, a lasat in spate un loc unde chiar si notiunea de folos al comunitatii este una straina administratiei. Inainte de orice, Dragnea se face vinovat pentru saracia oamenilor pe care i-a condus in toti acesti ani”, se afirma in reportaj.

Localnicii le-au spus jurnalistilor ca Liviu Dragnea venea deseori, cu elicopterul, „la vanatoare si chefuri” pe Belina, in timp ce lor li s-a interzis sa mai intre pe insula sau sa pescuiasca.

12 comentarii Comentează

 • #12
  Psdist pe 16 Mai 2019, 14:18
  Adevar
  Aceste nenorocit de om zis într-o ședință ca atat cat romanul i si permite sa faca baie in fiecare seara înseamnă că e bogat si isi permite asta. Si ca se mai pot mări taxele si impozitele.
 • #11
  Fan pe 12 Mai 2019, 17:49
  Agariciu
  Dragnea agariciu lui johanis, a trădat PSD-ul,Iepurașul preferat de johanis
 • #10
  Sim pe 12 Mai 2019, 17:42
  Belina
  La belina veneau mulți generali
 • #9
  Stati calmi pe 11 Mai 2019, 07:45
  NU VA AGITATI
  oare de cevvl au luat pe Buci sa ii conduca? Experienta de infanterist?
 • #8
  MUUE PSD CIUMA ROȘIE pe 10 Mai 2019, 12:06
  CE NU S-A VĂZUT LA MITINGUL DE LA IAȘI
  https://m.youtube.com/watch?v=xfE7XPHzU4I

  Mă întreb dacă zdrențele ciumate pesediste de Consilieri:
  PRUNĂ MARINEL, AURA ATHENEU,
  DUMITRU SIMION, GHEORGHE MIHAI
  au fost și ei prezenți printre oile ciumate?
 • #7
  Crin pe 10 Mai 2019, 09:52
  Unu
  Sunt adusi cu autocarele ca si cei ai PNL ! Nu prea este bun raspunsul !
 • #6
  Seaca și Trainu pe 9 Mai 2019, 20:25
  Metode mafiote la TelDrum
  Nu uitați că toată povestea asta a început de la Mohanu și oamenii lui.Niște hoți cu toții.O să mai dați la pește în cadă,proștilor!Plătiți permise scumpe și vă îngrămădiți pe Sâi să vă alegeți cu o prăjeală de baboi.Bine v-a făcut,că dormiți și îi lingeți în c*r când vin alegerile.V-a cumpărat pe nimic,și pe nimic vă vinde.
 • #5
  Anti-PSD Ciuma Rosie pe 9 Mai 2019, 16:50
  ROG REGIA SĂ FACĂ UN MATERIAL DESPRE CUM SUNT ADUȘI OAMENII PRECUM OILE LA MITIGUL PSD DE LA IAȘI
  Iată materialul:
  https://m.youtube.com/watch?v=hNwTbhMOHps

  Mă intreb dacă au fost si Consilierii din Turnu???
 • #4
  Anti-PSD Ciuma Rosie pe 8 Mai 2019, 23:55
  DRAGNEA ADUCE OAMENII CU AUTOCARELE CA SĂ-L SUSȚINĂ LA IAȘI
  Dragnea organizează un miting pt susținerea sa și a Ciumei Roșii PSD. Cu siguranță vor fi aduși orci analfabeți, asistați social, țărani, hoți, ciori spurkate, bețivi etc.
  Întrebarea mea e dacă se vor duce și zdrențele pesediste din Turnu???

  http://m.turnucustiri.ro/stiri-locale/11353-video-aura-atheneu-si-pruna-marinel-doua-exemplare-din-categoria-protestatar-pesedist-ne-scriu-cititorii
 • Incarca mai multe comentarii

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.