Surse: Un investitor a vrut sa deschida un azil in scoala veche din cartierul Magurele.

22 Aprilie 2019, 00:02 | 3802 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Azil.

Primaria Turnu Magurele nu a fost de acord cu investitia si nu a dat aprobare. Ghinionul omului de afaceri este ca nu face parte din gasca Teldrum. Atat timp cat Turnu se afla sub ocupatie pesedista, nici un investitor nu o sa puna piciorul aici. 

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
Rares Caramitru. pe 29 Aprilie 2019, 09:20
#8
Lui prapurica-minte mica.
Vorbesti ca proasta-n balci! Habar nu ai despre ce este vorba-cititorii nici atat! Iar despre autor, ce sa mai vorbim!? NU AR FI MAI BINE CA ACEST INVESTITOR SA EXPUNA PE LARG SI PE INTELESUL TUTUROR CARE-I SCOPUL INVESTITIEI, EXISTA UN STUDIU DE FEZABILITATE, ETC? O INTREBARE SIMPLA: INTERNAREA SE FACE GRATUIT, SAU CONTRIBUTIA PACIENTILOR ESTE ATAT DE MARE INCAT NICI CRACEA NU SI-AR PUTEA=O PERMITE?!
PENTRU PRAPURICA pe 24 Aprilie 2019, 22:07
#7
TE TOPESTI CA SUPOZITORUL
Prapurica, sa nteleg ca esti cu Cracica? Mama ta e neagra la coloare si a facut multi ca tine? Era vorba de destinatia unei cladiri. Sau vrei sa vina USR ul cu Caramitru junior? Pai fraieir astia de la PSD daca nu il ard pentru declaratiile lui de azi. Astia vor pieri pe limba lor daca o mai tot tin langa asa. Sa revenim- NU SE POATE SCHIMBA DESTINATIA ANUMITOR CLADIRI. Da tu si cu ai tai daca sunteti ingusti la minte si necarcaliti nu are nimeni ce sa va faca. Va lasa lumea sa va aberati. Cum puneti mana pe un calculator va bagati pe facebook si pe online si dati bataie la toateeee aberatiile si ineptiile care va vin pe moment. niste PROSTI si SCURSURI. Na ca sa te fac cu ou si cu otet. Astept replica biine gandita si savuroasa. Pana atunci ma duc sa ma c-c si sa l pastrez pt tine ca vad ca iti place.
Matache Măcelaru pe 24 Aprilie 2019, 10:58
#6
Bine, dar aici n-a condus nimeni în afară de PSD. Ce tot vorbești aiurea ca proasta-n zi de bâlci?
BA DA MINTITI IAR pe 23 Aprilie 2019, 19:43
#5
prapurica fara frica
Spitalele,policlinicile pot sa fie transformate in azil. Scolile pot sa fie transformate in crese,gradiniti sau biblioteci. Toate au un anumit format care le permite sa fie folosite in anumite scopuri. NU AI CUM SA LE FACI CE VREI Tu. Pai hai sa facem si noi sala de joc*ri sau biserica intr un apartament sau scoala LOL . Voua cand nu va convine ceva hop cu ideile de 2 lei. STATI CALMI ca nu este doar vina PSD ului. Si a pNL ului si a CDR ului si a PSD ului,UDMR, PNL sau alte partide noi. Revin si va zic - acest site are niste articole aberante care incearca sa manjeasca cu noroi atunci cand NU este cazul. Asa ca sa ma suga autorul LOL
David Praporgescu jr. pe 23 Aprilie 2019, 08:38
#4
Aloo,2#,gândești cand vorbești?
Unicul azil din Turnu Măgurele funcționează în vechiul spital.Un alt azil este la Furculești,tot într-un fost spital.Acolo cine a schimbat destinația și a autorizat funcționarea?Nu tot conducerea PSD?Iar dacă tu vrei să-ți deschizi bordel,o poți face oriunde,chiar și în casa ta.Numai că pentru o astfel de activitate lipsește legea,și asta este o altă discuție.Cum sunt atâția bătrâni fără niciun sprijin,este destulă marfă și pentru un bordel,ba chiar pentru mai multe.Pohta ce-a pohtit PSD face să nu existe nici azil și nici bordel,și nimic altceva.
ba da mintiti pe 22 Aprilie 2019, 19:57
#3
cum respirati
NU AU VOIE SA SCHIMBE DESTINATIA IMOBILULUI. Nu mai mintiti.

Si eu vreau sa imi deschid bordel la voi ina casa(casa autorului). Se poate ?
Didi pe 22 Aprilie 2019, 09:30
#2
Dacă prostia ar durea.....
Tocmai astfel de investiții ar fi în beneficiul celor ce votează fără să gândească,PSD.Lipsa informațiilor corecte,a cunoașterii și a civilizației,a întunecat mințile rătăcite ale celor bătrâni și săraci,care stau mereu cu speranța unei pomeni veșnice din partea unor hoți patentați și dornici de înavuțire.Gravitatea acestor fapte,negândite și neluate în seamă de către autorități,se vor răsfrânge sigur în viitorul tinerilor,a tuturor cetățenilor.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.